جنگنده‌های روسیه مواضع تروریست‌ها در ادلب را هدف قرار دادند

چهارشنبه 14 شهريور 1397
16:30
جنگنده‌های روسیه مواضع تروریست‌ها در ادلب را هدف قرار دادند وزارت دفاع روسیه از حمله جنگنده‌های روس به مواضع تروریست‌های جبهه‌النصره در استان ادلب سوریه خبر داد.

العالم - سوریه

وزارت دفاع روسیه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که جنگنده‌های روس اهداف تروریستی را در استان «ادلب» سوریه هدف قرار دادند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه تأکید کرد، سه شنبه به وقت سوریه، نیروهای مستقر در پایگاه هوایی «الحمیمیم» موفق شدند دو فروند هواپیمای بدون سرنشین متعلق به تروریست‌ها را با استفاده از موشک‌های زمین به هوا هدف گرفته و آنها را نابود کنند.

این مقام نظامی ارشد روس در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: «در تاریخ چهارم سپتامبر، در ساعات پایانی شب، تسلیحات ضدهوایی پایگاه الحمیمیم دو هواپیمای بدون سرنشین متعلق به تروریست‌ها را نابود کردند. در مجموع طی یک ماه گذشته 47 هواپیمای بدون سرنشین متعلق به تروریست‌ها در منطقه اطراف پایگاه الحمیمیم منهدم شده است».

وی افزود: «در همان روز [4 سپتامبر]، چهار هواپیمای نیروی هوایی روسیه که در پایگاه الحمیمیم مستقر بودند حملاتی را علیه اهداف تروریستی جبهه‌النصره در استان ادلب با تجهیزات با دقت بالا به انجام رساندند.

بر اساس اعلام سخنگوی وزارت دفاع روسیه، دو جنگنده «سوخو-34» یک کارگاه متعلق به تروریست‌های جبهه‌النصره که مونتاژ قطعات پهپاد در آنجا انجام می‌شد و همچنین یک انبار مواد منفجره و هواپیماهای بدون سرنشین را در حملاتی با دقت بسیار بالا هدف قرار دادند.

کوناشنکوف تأکید کرد: «نیروی هوایی روسیه تمام این حملات را صرفا علیه اهداف تروریستی شناسایی شده انجام داده که تمام این اهداف از طریق چندین کانال مختلف تأیید شده بود و همگی در فاصله‌ای مناسب با شهرک‌های مسکونی قرار داشت.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه علاوه بر این گفت که یک جنگنده «سوخو-35 اس» که مجهز به تسلیحاتی با دقت بالا بوده موفق شده یک انبار تروریست‌ها که در آن سامانه‌های موشکی قابل حمل (MANPADS) نگهداری می‌شد را نیز منهدم کند.

0% ...

آخرین اخبار

زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین


مشاور ارشد اردوغان برکنار شد


تمدید تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی مصر به ریاض