در واکنش به اقدامات خاندان آل سعود در یمن و بحرین؛

برادر پادشاه عربستان به دنبال خودتبعیدی در انگلیس است

شنبه 17 شهريور 1397
18:14
برادر پادشاه عربستان به دنبال خودتبعیدی در انگلیس است
شاهزاده عبدالعزیز درحال بررسی تبعید خودخواسته پس از اظهاراتش در دوري گزيدن از خاندان آل سعود و اقدامات برادر و برادرزاده خود مقابل معترضان یمنی و بحرینی مقابل خانه اش در لندن است.

العالم - عربستان سعودی

پایگاه اینترنتی نشریه میدل ایست آی نوشت؛­ برادر پادشاه عربستان در حال بررسی خودتبعیدی در واکنش به اقدامات خاندان آل سعود در یمن و بحرین است.

يک منبع بلندپایه نزدیک به شاهزاده احمد بن عبدالعزیز برادر ملک سلمان پادشاه عربستان اعلام کرد شاهزاده عبدالعزیز درحال بررسی تبعید خودخواسته پس از اظهاراتش مقابل معترضان یمنی و بحرینی مقابل خانه اش در لندن است.

وی اوائل هفته گذشته در این اظهارات از خاندان آل سعود و اقدامات برادر و برادرزاده اش محمد بن سلمان (ولیعهد سعودی) دوری گزید.

این شاهزاده سعودی در برابر شعار "مرگ بر آل سعود ، خانواده جنایتکار" گفت چرا شما علیه آل سود شعار می دهید افرادی خاص در خانواده آل سعود هستند که مسئول این اقدامات هستند. بقیه را قاطی نکنید."

وی در پاسخ به پرسش معترضان مبنی بر اینکه مسئول کیست گفت:" شاه و شاهزاده و عده ای دیگر در دولت."

خبرگزاری صدا و سیما 

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان