ترکیه در حال تقویت حضور نظامی‌ خود در شمال سوریه است

دوشنبه 19 شهريور 1397
09:53
ترکیه در حال تقویت حضور نظامی‌ خود در شمال سوریه است دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد، ترکیه در راستای آمادگی برای جنگ احتمالی، ۱۲ ایست بازرسی خود در شمال سوریه را با کاروان‌های مختلف در سه استان حلب، ادلب و حماة تقویت می‌کند.

العالم- ترکیه

به نقل از سوریا نیوز، دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد، کاروان‌های نظامی ترکیه متشکل از ده‌ها خودرو، تجهیزات و سربازان ترک به منظور تقویت نقاط استقرار نظامیان ترک در شمال سوریه وارد خاک این کشور شدند.

این سازمان به اطلاعاتی از ادامه ورود کاروان‌های جدید نظامی به گذرگاه مرزی باب‌الهوی اشاره کرد.

طبق اعلام این سازمان،‌ بیش از ۳۰ سازوکار نظامی ترکیه وارد خاک سوریه شده و به ایست بازرسی ترکیه در منطقه مورک در حومه شمالی حماه منتقل شدند. یک کاروان نظامی جدید ترکیه هم متشکل از ده‌ها تجهیزات نظامی، لوجستیکی و سرباز وارد مورک و منطقه صرمان واقع در حومه معرة‌النعمان شد.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد، تقویت ایست‌های بازرسی ترکیه پس از آن انجام می‌شود که مذاکرات میان ترکیه با گروه‌های تروریستی و "هیئت تحریرالشام" در ادلب ناکام ماند. آنکارا در این مذاکرات تلاش داشت این هیئت و گروه‌ها را قانع کند تا پیش از عملیات نظامی سوریه در ادلب و اطراف آن به گروه تحت سلطه ترکیه بپیوندند.

ایسنا


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد