وزارت خارجه ایران:هدف قرار دادن تروریست‌ها در کردستان عراق، پاسخی به تجاوزات آنها بود

دوشنبه 19 شهريور 1397
22:31
وزارت خارجه ایران:هدف قرار دادن تروریست‌ها در کردستان عراق، پاسخی به تجاوزات آنها بود
سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه ایران در بحث امنیت ملی با هیچ کس تعارف ندارد، گفت: هدف قرار دادن تروریست‌ها در کردستان عراق، پاسخی به تجاوزات آنها بود.

 

العالم - ایران / سیاسی

«بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش خبرنگار "الجزیره" در خصوص حمله موشکی به مواضع تروریست ها در شمال عراق اظهار داشت: این انتخاب مطلوب ایران نبوده و نیست؛ اما تحرکات تروریست ها بویژه در به شهادت رساندن مرزبانان و سربازان جان بر کف ایرانی، نیروهای مسلح ایران را ناچار کرد که اقدامی تلافی جویانه ، بازدارنده و حتی بر اساس برخی اطلاعات موثق دریافت شده اقدامی پیشدستانه انجام دهند.

قاسمی افزود: امیدواریم با تمهیداتی که همه طرف ها خواهند اندیشید مرزهای مشترک در این منطقه حساس، امن ترین و با ثبات ترین مرزها در منطقه باشد. بی شک جمهوری اسلامی ایران پیرامون امنیت خود و تعدی عناصر، تروریست، وابسته و معاند ضد ایرانی با هیچکس مماشات نخواهد کرد.

شنبه ۱۷ شهریور، ساعت ۱۰ و نیم صبح به وقت محلی، مقر فرماندهی حزب دموکرات کردستان در حوالی شهر کویه سنجق در استان اربیل منطقه کردستان عراق و چند مرکز متعلق به آن، مورد حمله موشکی قرار گرفت.

در بیانیه سپاه پاسداران ایران که روز یکشنبه ۱۸ شهریور منتشر شده آمده است که «در یک عملیات موفق، محل استقرار و جلسه سران» و «مرکز آموزش» این گروه را با هفت موشک زمین به زمین کوتاه برد هدف قرار داده است.

در پی شرارت‌های ماه‌های اخیر گروهک‌های تروریستی وابسته به استکبار جهانی از اقلیم کردستان علیه مناطق مرزی جمهوری اسلامی ایران که با اعزام تیم‌های متعدد تروریستی، ایجاد ناامنی و ارتکاب اعمال خرابکارانه و سلب امنیت و آرامش مردم غیور استان‌های آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه را دنبال می‌کردند و با هوشمندی و آمادگی رزمندگان نیروی زمینی سپاه از جمله در عملیات های هفته های گذشته در مناطق مرزی مریوان و کامیاران ضربات مهلکی را دریافت کرده بودند، تنبیه و برخورد با متجاوزین در دستور کار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد