دبير كل شوراي خاورميانه در آمريكا :

اصلاحات در مجمع عمومی کافی نیست

دوشنبه 10 مهر 1391
11:07
اصلاحات در مجمع عمومی کافی نیست دبير كل "شوراي خاورميانه" آمريكا بر لزوم اجراي اصلاحات در شوراي امنيت سازمان ملل متحد تاکيد کرد و گفت: اصلاحات در مجمع عمومي سازمان ملل کافي نيست.

"تام حرب" روز دوشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم،خواستار اقدام جامعه بين المللي و سازمان ملل متحد براي حل بحران ها در منطقه خاورمیانه شد و با اشاره به درخواست محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ايران برای اصلاحات در سازمان ملل که در سخنرانی وی در نیویورک بیان شد، تاکید کرد: همه كشورها بايد خودشان اصلاحات را آغاز كنند و از اعمال فشارهاي سياسي دست بكشند.

دبير كل شوراي خاورميانه در آمريكا، تصريح كرد: ما همواره نيازمند اصلاحات هستيم و امروز شاهد اصلاحات در مجمع عمومي هستيم، ملت ها هم خواهان اصلاحات در شوراي امنيت هستند، اما درحال حاضر پنج قدرت بزرگ در این خصوص موضع محتاطانه اي دارند.

وی افزود: نگاه دولت آمريكا به شوراي امنيت با نگاه ملت هاي خاورميانه به اين سازمان متفاوت است و آمريكا تنها در شوراي امنيت امتیاز وتو دارد.
حرب، گفت: ملت ها و كشورهاي زيادي در مجمع عمومي كرسي دارند و در طول 50 سال گذشته شاهد بوده ايم چگونه كشورهايي كه ناقض حقوق ملت هاي خودشان بوده اند، رياست اين مجمع را برعهده گرفته اند .
30-23:45




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح