تدابیر امنیتی غیرمعمول در سفر بن سلمان

يکشنبه 8 مهر 1397
10:28
تدابیر امنیتی غیرمعمول در سفر بن سلمان دولت کویت تدابیر امنیتی غیرمعمولی را در آستانه سفر محمد بن سلمان ولیعهد سعودی به این کشور اتخاذ کرد، سفری که قرار بود دیروز انجام شود، اما به امروز یکشنبه موکول شده است.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش رسانه‌های عربی، وزارت کشور کویت از بستن شماری از  خیابان ها به مناسبت سفر بن سلمان به این کشور خبر داد.

وزارت کشور کویت بستن خیابان ها را به خاطر عبور و مرور و مسائل امنیتی دانست.

اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی امنیتی وزارت کشور کویت اعلام کرد که این اداره به مناسبت سفر بن سلمان به کویت برخی از خیابان ها را از امروز یکشنبه خواهد بست.

این اداره از کسانی که علاقه مند به سفر از طریق فرودگاه بین المللی کویت هستند، خواست تا از خیابان الغزالی به سمت فرودگاه تردد کنند.

به گفته ناظران، این تدابیر امنیتی پیش از این درخصوص هیچ یک از سران کشورهای عرب خلیج فارس اعمال نشده است.

سفر بن سلمان قرار بود روز شنبه انجام شود، اما خبرگزاری رسمی کویت بدون ارائه دلیلی اعلام کرد که این سفر به یکشنبه به تعویق افتاده است.

بر اساس گزارش این خبرگزاری، بن سلمان و هیئت همراهش مذاکرات رسمی با صباح الاحمد امیر کویت و نواف الاحمد ولیعهد او انجام خواهد داد.

خبرگزاری رویترز پیشتر به نقل از یک منبع در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نوشت: اختلاف با قطر در دستورکار مذاکرات خواهد بود و بن سلمان میانجیگری کویت برای حل اختلاف با قطر را مورد بحث قرار خواهد داد.

خالد الجار الله معاون وزیر خارجه کویت پیشتر گفته بود که بحران بین قطر و چهار کشور عرب (مصر، امارات، عربستان و بحرین) از جمله "پرونده های مهم مذاکرات امیر کویت با ولیعهد سعودی" خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

سردارطلایی نیک: راه پایان درگیری پذیرش حقوق مشروع ایران است


نخست وزیر قطر : ایران همیشه همسایه ما باقی خواهد ماند


دریادار ایرانی: اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است


حادثه امنیتی برای پرواز ابوظبی به تل‌آویو


چماق جدید آمریکا بر سر عراق با تهدید به «بالکانیزه‌ شدن»


جمهوریخواهان سنا با تصویب قطعنامه درباره خشونت صهیونیست ها در کرانه باختری مخالفت کردند


حملات توپخانه ای صبح امروز ارتش صهیونیستی به جنوب لبنان


به آتش کشیدن یک خانواده فلسطینی و ربودن ۳۰۰ درخت زیتون آنها +فیلم


سردار ایزدی: ناوهای دشمن از ترس هدف قرار گرفتن جرأت نزدیک‌شدن ندارند


وال‌استریت ژورنال: آمریکا بخشی از توانمندی‌های اطلاعاتی را در عراق حفظ می‌کند