سانحه رانندگی در یک مراسم عروسی در آمریکا 20 کشته بر جای گذاشت

يکشنبه 15 مهر 1397
20:01
سانحه رانندگی در یک مراسم عروسی در آمریکا 20 کشته بر جای گذاشت برخورد یک لیموزین حامل مهمانان یک مراسم عروسی با خودرویی دیگر در ایالت نیویورک آمریکا دستکم ۲۰ کشته بر جای گذاشته است.

العالم - آمریکا

پلیس آمریکا می‌گوید روز شنبه بر اثر برخورد دو خودرو در جریان یک مراسم عروسی در ایالت نیویورک تعداد زیادی کشته و زخمی شده‌اند.

به نوشته پایگاه «اسپکتورام نیوز»، این حادثه در نزدیکی شهر «اسکاهاری» و زمانی رخ داده که یک خودروی لیموزین حامل گروهی از شرکت‌کنندگان در مراسم عروسی هنگام حرکت در جاده با سرعت با یک خودروی دیگر برخورد کرده است. این دو خودرو سپس از جاده خارج شده و با تعدادی از افراد نزدیک کنار جاده هم برخورد کرده‌اند.

به گفته سخنگوی پلیس منطقه، در این حادثه که ساعت ۲ عصر شنبه به وقت محلی رخ داده، دستکم ۲۰ نفر جان خود را از دست داده‌‌اند. تعداد زخمی‌های این حادثه و دلیل وقوع این سانحه هنوز اعلام نشده است.

یکی از ساکنان منطقه درباره حادثه می‌گوید: «صدای بلندی شنیدم و بیرون دویدم. متوجه شدم که حادثه‌ای جدی افتاق افتاده، چون دیدم مردم جیغ می‌کشند و دنبال کمک هستند.»

شاهدان می‌گویند این حادثه در تقاطعی حادثه‌خیز رخ داده و پیش از این هم در این نقطه تصادف‌های مرگبار دیگری اتفاق افتاده است. پلیس اخیرا کامیون‌های بزرگ را از عبور از این منطقه منع کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی