«قرضاوی» احتمالا از ریاست اتحادیه جهانی علمای مسلمان کنار می‌رود

پنج‌شنبه 3 آبان 1397
17:36
«قرضاوی» احتمالا از ریاست اتحادیه جهانی علمای مسلمان کنار می‌رود دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان اعلام کرد «یوسف قرضاوی» 92 ساله احتمالا از ادامه ریاست این نهاد انصراف می‌دهد.

العالم - آسیا

 «علی قره‌داغی» دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان اعلام کرد «یوسف قرضاوی» (92 ساله) رئیس این اتحادیه به دلیل سن بالا و وضعیت سلامتی، احتمالا از ادامه ریاست خود بر نهاد مذکور انصراف می‌دهد.

قره‌داغی به وبگاه «الخلیج آنلاین» گفت قرضاوی موضع نهایی درباره منصبش را در نشست اتحادیه علما که در سوم نوامبر برای انتخاب ریاست جدید برگزار می‌شود، اعلام خواهد کرد.

اتحادیه جهانی علمای مسلمان در سال 2004 به ریاست یوسف القرضاوی و با مشارکت برخی از علمای شیعه و سنی تشکیل شد. القرضاوی به دلیل گرایش به اخوان المسلمین مصر از این کشور تبعید شده و هم‌اکنون در قطر به سر می‌برد.

بر اساس این گزارش، عالمان سنی، شیعه و اباضیه در قالب این اتحادیه فعالیت دارند. معاونان قرضاوی در این نهاد از اهل سنت «احمد الریسونی»، از شیعه « محمد واعظ زاده خراسانی» و از اباضیه «شیخ احمد الخلیلی» مفتی عُمان هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم