تظاهرات اعتراض آمیز یمنی ها علیه جنایات ائتلاف متجاوز در الحدیده

دوشنبه 7 آبان 1397
11:58
تظاهرات اعتراض آمیز یمنی ها علیه جنایات ائتلاف متجاوز در الحدیده اهالی شهر المنیره در استان الحدیده یمن در اعتراض به ادامه جنایات ائتلاف سعودی آمریکایی در یمن، تظاهرات کردند.

العالم - یمن

شرکت کنندگان در این تظاهرات با اشاره به این موضوع که جنایات این ائتلاف با گذشت زمان متوقف نمی شود بر اهمیت ادامه مقاومت در مقابل این ائتلاف تا پیروزی کامل تأکید کردند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات، جنایت هولناک بازار تره بار در منطقه مفرق اللاویه در شهر بیت الفقیه را محکوم کردند. در این حادثه ده ها نفر از کشاورزان و بازاریان مجروح یا شهید شدند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات، شورای امنیت و جامعه بین الملل و سازمان ملل و حقوق بشر را مسئول محاصره یمن و تجاوز به این کشور دانسته و از سازمان ملل و شورای حقوق بشر خواستند از ملت یمن حمایت کرده و برای توقف تجاوز و رفع محاصره تلاش کنند.

اهالی شهر المنیره با فراخوان همه اهالی تهامه و ملت یمن، از آنها خواستند خط مقدم مخصوصا جبهه ساحل غربی را با نیروی انسانی و پول تقویت کرده و آن را با باتلاق متجاوزان تبدیل کنند.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟


ناکامی عملیات پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان جوف


دولت، گزینه‌های وزارت دفاع و اطلاعات را تا پایان مهرماه معرفی می‌کند


فرسایش فراتر از میدان نبرد؛ بررسی ابعاد مخفی و آشکار خسارت‌های رژیم اسرائیل از آغاز جنگ غزه+ فیلم


حمله هوایی سعودی‌ها به استان تعز یمن؛ شهید و زخمی شدن غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان


یمن؛ اصابت مهاجران آفریقایی بر اثر تیراندازی مرزبانان سعودی پس از بازداشت آنان در صعده + فیلم


جمهوری اسلامی ایران دوباره قهرمان المپیاد نجوم و اخترفیزیک شد


بمباران مجدد صنعاء توسط جنگنده‌های سعودی


ماهواره پارس ۲، در برنامه پرتاب قرار گرفته است


حادثه دریایی در تنگه هرمز