ایران عملیات تروریستی در ملبورن استرالیا را محکوم کرد

جمعه 18 آبان 1397
23:08
ایران عملیات تروریستی در ملبورن استرالیا را محکوم کرد
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حادثه تروریستی امروز (جمعه) در شهر ملبورن استرالیا را محکوم کرد.

 

العالم - ایران / سیاسی

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه گفت : دست زدن به چنین اقدامات شنیع و ضد انسانی حاکی از آن است که غده سرطانی داعش پیش از آنکه یک گروه تروریستی باشد، یک تفکر تروریستی و غیرانسانی است. 

وی ادامه داد: داعش به دلیل سال ها حمایت برخی کشورها، اعم از حمایت های فکری، سیاسی، مالی و نظامی، در بسیاری از مناطق جهان ریشه دوانده و افرادی را در محیط ها و فرهنگ های اجتماعی مختلف از گوشه و کنار جهان جذب تفکر منحط و غیرانسانی خود کرده است و تنها راه خلاصی از آن و نجات جامعه بشری از شّر این اندیشه شیطانی، قطع واقعی و کامل حمایت ها از همه گروهها و گروهک های تروریستی و خشکاندن ریشه های آنان است.

یک شهروند سومالیایی ساکن استرالیا صبح امروز یک خودرو را در منطقه ای شلوغ شهر ملبورن به آتش کشید و با چاقو به چندین نفر حمله و آن ها را زخمی کرد.

در این حادثه که تروریستی اعلام شد، یک نفر پس از انتقال به بیمارستان جان باخت و بقیه تحت درمان قرار گرفتند.

اطلاعات بیشتری از این حادثه منتشر نشده و تنها گفته شده که مهاجم تبعه سومالی بوده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد