مقام ارشد کرملین: هیچ تغییری در روابط مسکو-واشنگتن رخ نداده است

يکشنبه 27 آبان 1397
22:33
مقام ارشد کرملین: هیچ تغییری در روابط مسکو-واشنگتن رخ نداده است
یک مقام کرملین از عدم بهبود در روابط روسیه با آمریکا با وجود تماس‌های اخیر مقام‌های ارشد دو طرف خبر داد.

العالم - اروپا

یک مقام ارشد کرملین (کاخ ریاست جمهوری  روسیه) از عدم گشایش در روابط با آمریکا با وجود تماس‌های اخیر دو طرف خبر داد.

 به نوشته خبرگزاری «تاس» «دیمیتری پسکوف» رئیس دفتر رئیس جمهور روسیه یکشنبه شب با بیان این جمله گفت که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در جریان دیدار خود با «مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا در سنگاپور نسبت به این مسئله ابراز نگرانی کرده  است.

 پسکوف دراین باره گفت: «در روابط با آمریکا هیچ پیشرفتی وجود ندارد و هیچکس  نمی‌تواند چنین  توقعی داشته باشد. در این مورد ما احتمالا باید منتظر تماس بعدی بین دو رئیس جمهور باشیم.»

وی در ادامه افزود که در دیدار بین پنس با پوتین، طرف آمریکایی در ابتدا به طرح ادعای دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پرداخت.

پسکوف گفت: «آمریکایی‌ها به تکرار ادعاهای مربوط به دخالت در انتخابات پرداختند.»

 وی افزود که البته در این نشست به پیمان منع استفاده از موشک‌های میانبرد اتمی، امور ایران و اوکراین نیز پرداخته شد.

 گفته می‌شود که دو رئیس جمهور آمریکا و روسیه قصد دارند در آرژانتین و در حاشیه اجلاس «جی – 20»  که در تاریخ نهم و دهم آذرماه برگزار می‌شود باهم دیدار و گفت‌وگو کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود