هشدار وزیر خارجه انگلیس به ایران قبل از ورود به تهران

دوشنبه 28 آبان 1397
11:05
هشدار وزیر خارجه انگلیس به ایران قبل از ورود به تهران
وزیر خارجه انگلیس قبل از ورود به تهران گفت به ایران هشدار می‌دهد که زندانی کردن افراد دوتابعیتی ایرانی-انگلیسی را متوقف کند.

العالم _ اروپا

«جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس قبل از سفر به تهران درباره زندانی شدن برخی افراد دوتابعیتی در ایران هشدار داد. 

به نوشته سایت شبکه خبری «اسکای نیوز»، وزیر خارجه انگلیس به ایران هشدار داد تا زندانی کردن افراد دوتابعتی که به ادعای وی بیگناه هستند را متوقف کند. 

هانت امروز (دوشنبه) وارد تهران شد. قرار است هانت درباره مسئله یمن با محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران گفت‌وگو کند. 

وزیر خارجه انگلیس قبل از ورود به تهران خواستار آزادی «نازنین زاغری راتکلیف» شد که به جرایم امنیتی در ایران زندانی شده بود. 

وی گفت «باید آن [افراد] بیگناه دو تابعیتی بریتانیایی ایرانی که در ایران زندانی هستند، به [جمع] خانواده‌های خود باز می‌گردند. من داستان‌های ناراحت کننده بسیار زیادی از خانواده‌های کسانی که مجبور به تحمل این جدایی وحشتناک شده‌اند، شنیده‌ام». 

هانت همچنین گفت «من با پیام روشنی برای سران کشور وارد ایران می‌شوم، زندانی کردن افراد بیگناه نباید به عنوان اهرم دیپلماتیک استفاده شود».

نازنین زاغری که به عنوان مدیر پروژه در شرکت رسانه‌های گروهی «تامسون رویترز» فعالیت می‌کرد، فرودین‌ماه سال ۱۳۹۵ در تهران به دلیل جرائم امنیتی دستگیر و به تحمل ۵ سال حبس محکوم شد.

جرمی هانت علاوه بر ظریف با برخی از مقامات کشورمان از جمله علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز ملاقات خواهد کرد. مناسبات دوجانبه، تحولات منطقه‌ای شامل اوضاع یمن و مسائل بین‌المللی و برجام از جمله موضوعاتی است که در سفر هانت به تهران مورد بحث و تبادل نظر با مقامات ایرانی قرار می‌گیرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از ادامه پیشروی نیروهای یمنی در استان تعز+ فیلم


یک فروند نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز دچار حریق شد+فیلم


دکترین مقاومت و عواملی که باعث خروج آمریکا از عراق شد


درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند