انتقاد دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین از حاکمان سعودی

يکشنبه 4 آذر 1397
19:35
انتقاد دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین از حاکمان سعودی «زیاد النخاله» دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین، با تأکید بر مقاومت مردم فلسطین مقابل رژیم صهیونیستی، زبان به انتقاد از حاکمان سعودی گشود.

العالم - فلسطین اشغالی

«زیاد النخاله» دبیر کل جنبش «جهاد اسلامی فلسطین» در بیانیه‌ای به مناسبت هفته وحدت، تأکید کرد که تنها دشمن امت اسلامی فقط رژیم صهیونیستی است.

به گزارش ارگان رسانه‌ای اعلام الحربی، در این بیانیه ضمن تأکید بر جنگ و دفاع از حقوق فلسطین، حمایت غرب از اشغالگران، یک شکست اخلاقی دانسته شده است.

زیاد النخاله در ادامه تأکید کرد: نتانیاهو نمی‌تواند با سفر به کشورهایی که مردان فلسطینی را نمی‌شناسند، بر ما پیروز شود؛ مردانی که با کمی مهمات و پشتیبان، همواره پیروز هستند.

او در ادامه این سؤال را مطرح کرد: سازمان‌ها و کشورهای همراه با رژیم صهیونیستی که از پشت به مردم ما ضربه می‌زنند؛ چه خواسته‌ای از ما و  دشمن صهیونیستی دارند؟ حاکمان کشور حرمین شریفین هنگامی که ترامپ گفت اگر عربستان نبود، اسرائیل به خطر می‌افتاد، به او چه جوابی دادند؟

دبیر کل جهاد اسلامی افزود: [سخن ترامپ] یک نشانه شرم بر سینه حاکمان سعودی در مقابل فلسطین و در مقابل خون ما و خون کودکان ماست.

زیاد النخاله در بیانیه خود با تأکید بر اینکه تنها دشمن امت اسلامی، صهیونیست‌ها هستند؛ هرگونه سازش با دشمن را به منزله زیرپا گذاشتن حقوق فلسطینیان دانست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دادستان آلمان: انفجار خطوط لوله نورد استریم مصداق جنایت جنگی است


وزیر دفاع آلمان: توافق با روسیه نشان‌دهنده به بن‌بست رسیدن ترامپ است


دیدار نخست‌وزیر عراق با ولی‌عهد عربستان با محوریت تحولات منطقه


کارخانه اینتل آمریکا در اسرائیل منفجر شد


عون و عراقچی درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند


رئیس رژیم صهیونیستی وارد جمهوری آذربایجان شد


مشاور فرمانده سپاه: هیچ چشم اندازی برای پیروزی آمریکا در جنگ علیه ایران وجود ندارد


عمان: مذاکرات با ایران درباره تنگه هرمز تکمیل شده است


ویدئو گرافیک/چرا یمن فرودگاه های سعودی راهدف قرار می دهد؟/ زیرنویس فارسی


حملات یمن به قلب تأسیسات نفتی و کانون‌های اقتصادی کلیدی عربستان+ فیلم