بحران آزار جنسی زنان در مصر

چهارشنبه 17 آبان 1391
10:20
بحران آزار جنسی زنان در مصر شوراي ملي حقوق بشر مصر اعلام كرد كه مصر پس از افغانستان دومين كشور جهان است كه با بيشترين موارد آزار جنسي زنان مواجه است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دفتر رسيدگي به شكايت هاي شوراي ملي حقوق بشر مصر در گزارشي كه براي بسياري از مصري ها غافلگير كننده و باورنكردني بود ، اعلام كرد جامعه مصر با بحران شديدي در زمينه آزار جنسي زنان به طور روزمره مواجه است.

این دفتر با درخواست برای اتخاذ تدابیر ویژه جهت توقف اين جنايت ها عليه زنان تأکید کرد، بسياري از كشورها به اتباع خود درباره احتمال مواجه شدن با آزار جنسي در مصر هشدار داده اند.

درگزارش شوراي ملي حقوق بشر مصر آماده است كه حدود 64 درصد از زنان در مصر درمعرض تعرض و آزار جنسي به اشكال مختلف در خيابان ها و ميادين عمومي قرار گرفته اند، و درنتيجه مصر پس از افغانستان، دومين رتبه در جهان در زمينه آزارجنسي  زنان را دارا است.

شوراي ملي حقوق بشر مصر طرحي گسترده را با هماهنگي بسياري از جنبش ها و سازمان ها در عيد قربان گذشته با هدف نظارت و كنترل موارد آزار جنسي زنان در مصر اغاز كرده است؛ بيشتر اين تحقيقات در مناطق مركزي كشور و ايستگاه هاي مترو انجام شده؛ و بر اساس گزارش های منتشر شده با اجرای اين طرح از وقوع بسياري از تجاوزات جلوگيري شده است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو