انصارالله یمن پیش‌شرط‌های ائتلاف سعودی‌ برای مذاکرات «استکهلم» را رد کرد

دوشنبه 12 آذر 1397
11:01
انصارالله یمن پیش‌شرط‌های ائتلاف سعودی‌ برای مذاکرات «استکهلم» را رد کرد
رئیس کمیته عالی انقلاب یمن، اعلام کرد که هرگونه پیش‌شرط ائتلاف سعودی در آستانه مذاکرات صلح در سوئد، مردود است.

 

العالم - یمن

«محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن اعلام کرد که هرگونه پیش‌شرط اعلامی از سوی ائتلاف سعودی پیش از آغاز مذاکرات صلح در «استکهلم» پایتخت سوئد مردود است.

وی طی پستی در توئیتر تاکید کرد که هرگونه پیش‌شرطی که دشمن آمریکایی - سعودی- اماراتی و همپیمانان آنها طرح شود، صرفا مانع‌تراشی است که در گذشته نیز تجربه آن را داشتیم که موجب شکست کلیه مذاکرات شده است.

الحوثی تصریح کرد: من معتقدم که فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن پس از بررسی شکست‌های حاصل شده در مذاکرات دوره‌های پیش، درک می‌کند که هرگونه شروطی که متجاوزان آمریکایی، سعودی، اماراتی و سایر همپیمانانشان طرح کنند، صرفا مانع‌تراشی است که در گذشته نیز تجربه آن وجود داشته و موجب شکست کلیه مذاکرات در آن زمان شده است. تکرار این شروط نیز صرفا ناکام گذاشتن تلاش‌های فرستاده ویژه سازمان ملل برای برقراری صلح خواهد بود.

همزمان با این موضع‌گیری رئیس کمیته عالی انقلاب یمن، «مارک لوکوک» معاون دبیرکل سازمان ملل در پایان سفرش به یمن، تاکید کرده است که طرفین درگیری در یمن، موافقند که در مذاکرات سوئد حضور یابند.

هنوز تاریخ دقیق آغاز مذاکرات در استکهلم مشخص نیست اما برخی منابع، زمان آن را پیش از آغاز سال جدید میلادی اعلام کرده‌اند.

پیش از این قرار بود مذاکرات صلح در شهریور ماه در ژنو برگزار شود که با مانع‌تراشی عربستان سعودی این نشست برگزار نشد و عربستان به هواپیمای عُمانی برای انتقال هیأت انصارالله از صنعاء به ژنو ، اجازه پرواز و فرود در فرودگاه صنعاء را نداد و در روند مذاکرات مانع‌تراشی کرد.

حتی تلاش‌های سازمان ملل راه به جایی نبرد و یک منبع در هیأت ملی مذاکره‌کننده انصارالله در این‌باره گفت که سازمان ملل متحد نتوانست، مجوز تأمین یک فروند هواپیمای عمانی را برای انتقال اعضای این هیأت و زخمی‌ها و افراد بلاتکلیف دریافت کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


دیدار رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست‌وزیر هند


خشونت و آزار زنان اسیر فلسطینی از سوی وزیر افراطی صهیونیست برای کسب آرا+ فیلم


هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق