ارتش ترکیه اعلام کرد

اجرای دومین دور از تمرین نظامی مشترک آمریکا و ترکیه برای اداره «منبج» سوریه

دوشنبه 12 آذر 1397
12:00
اجرای دومین دور از تمرین نظامی مشترک آمریکا و ترکیه برای اداره «منبج» سوریه
طبق بیانیه ارتش ترکیه، نیروهای مسلح این کشور به همراه آمریکایی‌ها، دومین دور از تمرین‌های نظامی مشترک برای حضور در منبج در شمال سوریه را برگزار کردند.

 

العالم - ترکیه

ارتش ترکیه اعلام کرد که دومین دور از تمرین‌های نظامی مشترک با آمریکا، برای اداره آتی شهر «منبج» در شمال سوریه، برگزار شد.

ارتش ترکیه در بیانیه‌ای که شامگاه یکشنبه منتشر کرد، گفت: «مطابق با نقشه‌راه منبج و اصول امنیتی، نیروهای مسلح ترکیه و آمریکا، دومین دور از تمرین‌های نظامی مشترک درخصوص فعالیت‌های گشت‌زنی در منبج انجام شد».

به نوشته خبرگزاری آناتولی، «حلوسی آکار» وزیر دفاع ترکیه پیشتر در ماه اکتبر اعلام کرده بود که تمرین‌های نظامی مشترکی را با نیروهای آمریکایی برگزار می‌کنند تا برای اداره مشترک منبج بعد از خروج شبه‌نظامیان کُرد از آن آماده شوند.

نقشه‌راه منبج بین ترکیه و آمریکا روی عقب‌نشینی شبه‌نظامیان کُرد یگان‌های مدافع خلق (YPG) از این شهر به شرق رودخانه فرات، اجرای عملیات گشت‌زنی مشترک در این شهر و در نهایت اداره مشترک آن تمرکز دارد.

يگان‌های مدافع خلق و نیروهای دموکراتیک سوریه در سال 2016 با حمایت تسلیحاتی و لوجستیکی نظامیان آمریکا توانستند تروریست‌های داعش را در منبج شکست داده و آن شهر را تحت کنترل خود در بیاورند.

آمریکا از دو سال پیش، علی‌رغم هشدارها و مخالفت‌های شدید ترکیه، به بهانه مبارزه با داعش چند هزار کامیون پر از تسلیحات سبک و سنگین به یگان‌های مدافع خلق و نیروهای دموکراتیک سوریه در مناطق شمالی این کشور تحویل داده است. واشنگتن ادعا کرده بود شناسه این سلاح‌های ثبت شده‌ و هر زمان که اراده کنند، می‌توانند آن را رهگیری کرده و بازبستانند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است