روحانی به مجلس می‌رود

سه شنبه 13 آذر 1397
12:10
روحانی به مجلس می‌رود
عضو هیئت‌رئیسه مجلس از حضور رئیس‌جمهور در صحن پارلمان برای تقدیم لایحه بودجه ۹۸ در روز ۲۵ آذر خبر داد.

العالم- ایران/ سیاسی 

اکبر رنجبرزاده، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از تقدیم لایحه بودجه سال 98 از سوی دولت به مجلس در روز 25 آذر، خبر داد و گفت: براساس برنامه‌ریزی‌‌های انجام شده و با توجه به اینکه مجلس در هفته آینده جلسه علنی ندارد و نمایندگان، برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه‌شان می‌روند، لایحه بودجه سال 98 در روز یکشنبه، 25 آذر تقدیم مجلس می‌شود.

وی افزود: قرار است آقای روحانی، رئیس‌جمهور، برای تقدیم لایحه بودجه سال 98 کل کشور در مجلس حضور یابد.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس تصریح کرد: پس از تقدیم لایحه بودجه سال 98 از سوی دولت به مجلس در روز 25 آذر، بلافاصله کمیسیون تلفیق بودجه 98 متشکل از نمایندگان و اعضای کمیسیون‌های تخصصی، تشکیل می‌شود.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: سعی می‌کنیم در لایحه بودجه 98 به ارتقای سطح معیشتی مردم توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان