دیدبان حقوق بشر سوریه گزارش داد

سرقت نفت توسط شبه‌نظامیان کُرد از میدانی نفتی «کونیکو» در شرق سوریه

سه شنبه 20 آذر 1397
10:10
سرقت نفت توسط شبه‌نظامیان کُرد از میدانی نفتی «کونیکو» در شرق سوریه گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» اعلام کرد که عناصر نیروهای دموکراتیک سوریه حاضر در شهرک «خشام» به همراه ساکنان این شهرک و ساکنان منطقه «جدید عکیدات» بر چاههای نفت واقع در اطراف میدان نفتی «کونیکو» مسلط شدند.

العالم - سوریه

درگیری شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» -که تحت حمایت آمریکا قرار دارند- با عناصر داعش در استان دیرالزور همچنان ادامه دارد.

منابع خبری معارض اعلام کردند که عناصر نیروهای دموکراتیک که در جنوب شرق دیرالزور حضور دارند بر سر تصرف چاههای نفتی به جان هم افتاده‌اند.

گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» -نزدیک به معارضان گزارش داد که عناصر نیروهای دموکراتیک حاضر در شهرک «خشام» به همراه ساکنان این شهرک و ساکنان منطقه «جدید عکیدات» بر چاههای نفت واقع در اطراف میدان نفتی «کونیکو» مسلط شدند.

دیدبان می‌گوید که این افراد با نیروهای حفاظتی چاهها درگیر شدند و دست به سرقت از این چاه زدند.

این گروه اعلام کرد که علت این سرقت، اعتراض «به سرقت نفت و خدمات نامناسبی است که به روستای جدید عکیدات و اردوگاههای آوارگان خشام در ریف شرقی دیرالزور واقع در نزدیکی نیروگاه "العزیه" ارائه می‌شود».

افزون بر این مسئله، ساکنان محلی اعلام کردند که اعتراض ساکنان ریف دیرالزور و آوارگان حاضر در این منطقه بدین سبب است که نفت این منطقه به «الشدادی و ریف حسکه» انتقال پیدا می‌کند.

در همین راستا، پایگاه خبری معارض «الحل» به نقل از نیروهای دموکراتیک گزارش داد که این نیروها توانسته‌اند شهرک «باغوز» واقع در شرق دیرالزور را به تسلط خود درآوردند.

الحل با بیان اینکه شبه‌نظامیان کُرد در شهرک «هجین» که در مجاورت باغوز قرار دارد، پیشروی نسبتا زیادی داشته‌اند، اعلام کرد که عناصر داعش با تمام توان خود در تلاشند مجددا مناطقی را اشغال کنند که کنترل آن را در هجین از دست دادند.

دفتر اطلاع‌رسانی وابسته به نیروهای دموکراتیک اعلام کرد که شبه‌نظامیان کُرد در برابر عناصر داعش به شدت مقاومت کردند و این عناصر مجبور به فرار شدند.

این دفتر همچنین اظهار داشت که درگیری شبه‌نظامیان کُرد با داعش در باغوز و هجین به کشته شدن 32 عنصر داعش منجر شده و اطلاعی درباره آمار تلفات کُردها منتشر نکرد.

0% ...

آخرین اخبار

آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا