اخراج دختر آمریکایی به دلیل اظهارنظر ضد اوباما

دوشنبه 22 آبان 1391
04:23
اخراج دختر آمریکایی به دلیل اظهارنظر ضد اوباما اظهار نظر يک دختر آمريکايي ضد باراک اوباما رئيس جمهوري اين کشور به قيمت اخراج از کار و تحت تعقيب قرار گرفتن از سوي سرويس هاي امنيتي اين کشور تمام شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "دنیس هلمز" در صفحه خود در شبکه های اجتماعی نوشت: این سیاه 4 سال دیگر به دست آورد .. ممکن است این بار ترور شود.

با وجود آنکه وی پس از مدت کوتاهی این مطلب را از صفحه شخصی خود برداشت؛ ولی به دلیل به کار بردن عبارت "نژادپرستانه" از کار اخراج شد.

این دختر با عذرخواهی و اظهار پشیمانی از این گفته خود، عنوان کرد که ضد اوباما نیست و مرگ او را آرزو نمی کند، و مطلبش را بدون فکر قبلی نوشته بود.

اخراج این شهروند آمریکایی از کار به دلیل "اظهار نظر نژادپرستانه" ضد رئیس جمهور در صفحه شخصی خود و در حالی صورت می گیرد که مسئولان این کشور با وجود اعتراضات گسترده در جهان به دلیل توهین به پیامبر اسلام (ص) در یک فیلم آمریکایی ، با درخواستهای مطرح شده برای حذف این فیلم از یوتیوب و مجازات عاملان آن مخالفت کردند؛ به این بهانه که نمی توانند مانع از آزادی بیان شوند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

عزاداری اربعینی دانشجویان در جوار محل شهادت رهبر شهید


غزه با پیکر ۱۱۲ شهید وداع می‌کند/ تداوم نقض آتش‌بس


رویترز: یک کشتی باری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


گاردین: ترامپ به دژ مستحکم و بسته ایران خورد


تهران کوتاه نیامد، واشنگتن عقب نشست/روایت نیویورک‌تایمز از فرسایش گزینه‌های آمریکا


دری نجف‌آبادی: هر جا در مسیر حق و ولایت باشیم، در حریم امام حسین(ع) هستیم


دهمین اجلاس کمیته مشترک اقتصادی ایران و پاکستان در اسلام‌آباد


شیخ نعیم قاسم: هرگز میدان را ترک نخواهیم کرد


کوثری: هر تجاوزی به ایران با پاسخی ویرانگر علیه آمریکا رو‌به‌رو می‌شود


فرماندار پیرانشهر: آمادگی کامل برای بازگشت زائران اربعین در مرز تمرچین/ اسکان و پذیرایی محدودیتی ندارد