شهادت یک شهروند فلسطینی در کرانه باختری

جمعه 23 آذر 1397
08:30
شهادت یک شهروند فلسطینی در کرانه باختری وزارت بهداشت فلسطین از شهادت یک شهروند فلسطینی در تیراندازی نظامیان اشغالگر در منطقه صنعتی در شهرک البیره در کرانه باختری خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

منابع پزشکی فلسطینی گفتند نظامیان رژیم صهیونیستی به تصور اینکه این شهروند قصد دارد یک نظامی را با خودرو زیر بگیرد به وی تیراندازی کرده و او را به شهادت رساندند. نظامیان صهیونیستی بعد از تیراندازی، مانع رسیدن تیم پزشکی و امداد هلال احمر به وی برای معالجه شدند.

به گفته خبرنگار مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این شهروند حمدان عارضه 60 ساله از جنین در شمال کرانه باختری بود. وی مالک یک کارگاه در منطقه صنعتی البیره بود. گفتنی است در حین رانندگی خودروی وی از مسیر خارج شده و به طور تصادفی به سمت یک نظامی اسرائیلی رفت، که با شلیک نظامیان اسرائیلی به شهادت رسید.

ویدیویی که از این حمله منتشر شده است نشان می دهد که تیراندازی از فاصله بسیار نزدیک صورت گرفته است.

این حادثه پس از آن رخ می دهد که در یک عملیات شهادت طلبانه در رام الله، سه نظامی اسرائیلی به هلاکت رسیده و شماری مجروح شدند؛ ساعاتی پیش از آن، اسرائیلی 3 جوان فلسطینی را در کرانه باختری و قدس به شهادت رسانده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان


سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است