افزایش بودجه های نظامی در جهان در سال 2018

چهارشنبه 28 آذر 1397
11:19
افزایش بودجه های نظامی در جهان در سال 2018 بودجه های نظامی در جهان در سال 2018 در مقایسه با 10 سال گذشته بیشترین افزایش را داشته است.

العالم - اروپا

دفتر "آی اچ اس مارکیت" دیروز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد : کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در سال 2018 افزایش دادند.

در این گزارش آمده است : بودجه های نظامی در جهان در سال 2018 حدود 9 / 4 درصد افزایش یافت و به مبلغ یک تریلیون و 780 میلیارد دلار رسید. کشورهای عضو ناتو خصوصاً آمریکا در مقایسه با دیگر کشورهای جهان بودجه های نظامی بیشتری را به ارتش های خود اختصاص دادند به نحوی که اعضای ناتو بودجه های نظامی خود را به میزان 8 / 4 درصد افزایش دادند.

دفتر "آی اچ اس مارکیت" در گزارش خود افزود: هزینه های نظامی کشورهای ناتو در سال 2019 از مرز یک تریلیون دلار خواهد گذشت در حالی که هزینه های این کشورها در سال 2018 حدود 989 میلیارد دلار بود.

گزارش مذکور می افزاید: افزایش قیمت نفت باعث شد که بودجه نظامی عربستان در سال 2018 از بودجه نظامی فرانسه فراتر برود به نحوی که عربستان با بودجۀ نظامی 56 میلیارد دلاری رتبه پنجم جهان را دارد و فرانسه با وجود افزایش بودجۀ نظامی خود، هزینه های نظامی اش به 53 میلیارد و 600 میلیون دلار رسید.

بودجه های نظامی سال 2018 جهان بیشتر از بودجه های نظامی بی سابقه سال 2010 بود. در سال 2010 پس از پایان جنگ سرد بودجه های نظامی جهان رکود شکست و به مبلغ یک تریلیون و 690 میلیارد دلار رسید.

"فِنِلا مَک گِرتی" کارشناس ارشد مجله "جِینز" وابسته به دفتر آی اچ اس مارکیت گفت : اعضای ناتو پس از دورانی سخت و گذراندن مرحلۀ بحران مالی جهانی شروع به افزایش بودجه های دفاعی خود برای مقابله با خطرات جدید کرده اند.

مجله جینز پیش بینی کرد که بودجه های نظامی در جهان در 5 سال آینده افزایش متعادلی داشته باشد و مقدار افزایش در حدود 2 درصد باشد ولی بودجه های نظامی در اروپا و آمریکا رشد کُندی داشته باشد ولی در کشورهای در حال توسعه بار دیگر افزایش یابد.

0% ...

آخرین اخبار

فرانس ۲۴: نتانیاهو ترامپ را به چالش کشید


آژیر خطر در پایگاه نظامی «زیکیم»/ اصابت موشک به شهرک صهیونیستی «ایتمار» + فیلم


آغاز عملیات نصر علیه پایگاه های هوایی راهبردی تلنوف و نواتیم رژیم صهیونیستی


ولایتی: انتخاب با شماست توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مند شدن دو تنگه!


بیانیه وزارت‌خارجه درباره حملات‌موشکی ایران به اهداف صهیونی


حملات موشکی جدید به جنوب و مرکز اسرائیل+ فیلم


مشاور عالی نظامی رهبر انقلاب: متجاوزان پاسخ خود را دریافت کردند


پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت


سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: ارتش صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان رامتوقف کند+فیلم


سپاه پاسداران: اهدافی از خاک کشورمان مورد حمله قرار گرفت