با اشاره به همکاری آمریکا و ترکیه علیه کردهای سوریه؛

مسئول کُرد: «نیروهای دموکراتیک» به ارتش سوریه بپیوندند

مسئول کُرد: «نیروهای دموکراتیک» به ارتش سوریه بپیوندند
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 12:08

مشاور رسانه‌ای گروه «یگانهای مدافع خلق» با تأکید بر لزوم پیوستن نیروهای کُرد به ارتش سوریه تصریح کرد که رئیس جمهور ترکیه بدون اجازه آمریکا دست به عملیات در شرق فرات نمی‌زند.

العالم _ سوریه

«ریزان حدو» مشاور رسانه‌ای گروه «یگانهای مدافع خلق» کُرد اعلام کرد که حمله احتمالی ترکیه به مناطق شرق فرات در شمال سوریه «تجاوز ظالمانه» است که باید مقابل آن ایستاد.

حدو با بیان اینکه فریب کُردها توسط آمریکا شبیه فریب «صدام» دیکتاتور معدوم عراق توسط واشنگتن است، اعلام کرد که «در پایان، آمریکا و ترکیه در پیمان ناتو همپیمان و شریک هستند و محال است که واشنگتن برای دفاع از شورای دموکراتیک سوریه و خودمختار [کرد] روابط خود با ترکیه را قربانی کند».

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «العهد» لبنان گفت که باید شورای دموکراتیک –شاخه سیاسی گروه نیروهای دموکراتیک سوریه- و خودمختاری کُرد از سخنرانی‌ها و اظهارات متناقض و درخواست از ارتش و دولت سوریه برای دفاع از خاک این کشور دست بردارند.

این مسئول کُرد ادامه داد که کُردها باید «واضح و صریح اعلام کنند که نیروهای دموکراتیک سوریه با ارتش سوریه ادغام شده و بدین ترتیب بهانه از دست ترکیه گرفته شود»؛ زیرا آنکارا قصد دارد حمله خود را توجیه کند.

حدو با تأکید بر لزوم آزادی نیروهای دموکراتیک از فشارهای آمریکا و هر گونه تعهدات قبلی، تصریح کرد که همه چیز را با ناتو بر هم بزنند و در دامن مشروعیت ملی سوریه که دمشق و حامیانش آن را فراهم خواهند کرد، سنگر بگیرد.

مشاور رسانه‌ای یگان های کُرد گروه داعش را نخستین طرفی دانست که از حمله ترکیه به شرق فرات سود می‌برد و اظهار داشت که رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز از این عملیات بهره خواهد برد و این مسئله «از رهگذر صادرات بحران داخلی خود به خارج صورت می‌گیرد؛ زیرا ترکیه وضعیت اقتصادی دشواری دارد و گزارشهای غربی درباره نقض حقوق بشر و سرکوب آزادی در این کشور و شکنجه در زنداندهایش افزایش یافته است».

وی آمریکا را سومین طرفی دانست که از تنش در شرق فرات سود می‌برد؛ زیرا آمریکا در تلاش است که پوشش بین‌المللی فراهم کند که به عنوان نیروی حافظ صلح بین دو طرف درگیر (کُردها و ترکیه) به حضور نیروهایش در خاک سوریه مشروعیت ببخشد و در نتیجه مدت زمان بحران سوریه طولانی شده و راهکار این بحران از بین می‌رود و محور مقاومت نیز دچار فرسایش می‌شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه رئیس جمهور ترکیه ضعیف‌تر از آن است که واشنگتن را به چالش بکشد یا اقدامی بدون موافقت آن انجام دهد، خاطر نشان کرد که پس «از اشغال عفرین توسط ارتش ترکیه، شمال سوریه تقریبا تحت سیطره ائتلاف ناتو درآمد (ترکیه در غرب فرات و واشنگتن در شرق فرات)».

رئیس جمهور ترکیه اخیرا اعلام کرد که این کشور قصد دارد عملیات خود در شرق رود فرات در سوریه را تا چند روز دیگر آغاز کند تا «شرق فرات از [حضور] گروه تروریستی جدایی‌طلب [کُرد] آزاد شود».

فارس

پربیننده ترین خبرها