سازمان ملل خواستار تحقیق درباره مرگ معترضان سودانی شد

شنبه 8 دی 1397
13:05
سازمان ملل خواستار تحقیق درباره مرگ معترضان سودانی شد
دبیر کل سازمان ملل متحد از مسئولان سودانی خواست تا درباره کشته شدن معترضان در جریان تظاهرات‌ها در خارطوم و دیگر شهرها، تحقیق کنند.

العالم _ آفریقا

سخنگوی «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در بیانیه‌ای خواستار اجرای تحقیقات درباره کشته شدن معترضان در تظاهرات‌های چند روز گذشته در سودان شد.

این مقام سازمان ملل گفت که گوترش خواهان آرامش و خویشتنداری است و از مقامات سودان می‌خواهد که درباره خشونت‌های اخیر و کشته شدن معترضان تحقیق کنند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، به گفته سخنگوی گوترش، سازمان ملل با نگرانی تحولات در سودان را دنبال کرده و بر ضرورت تضمین آزادی بیان و برگزاری تظاهرات مسالمت‌آمیز تأکید می‌کند.

تظاهرات مردم سودان در اعتراض به گرانی و نابسامانی اوضاع اقتصادی و اجتماعی از هفته گذشته آغاز شده است و مقامات سودان روز پنجشنبه گذشته کشته شدن ۱۹ نفر از جمله دو نیروی امنیتی در جریان این اعتراضات را تأیید کردند.

سازمان عفو بین‌الملل هفته گذشته از کشته ۳۷ نفر در این تظاهرات‌ها خبر داده است که خارطوم این آمار را رد کرده است.

اقتصاد سودان در سایه عدم وفاداری کشورهای عربی از جمله عربستان و امارات به وعده کمک‌های مالی خود در مقابل تغییر سیاست خارجی سودان، کمبود ارز خارجی و افزایش نرخ تورم، با دشواری‌هایی مواجه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رتبه‌های درخشان ورزشکاران کشورمان از اراده آنان حکایت دارد


تداوم محاصره «الخلیل» برای چهارمین روز، ۲۶۵۰ فلسطینی از خانه خود آواره شدند


بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه امنیت و ثبات منطقه‌ای


تاکید بر کاهش تنش‌ها و برقراری ثبات و امنیت پایدار در منطقه


تجلیل پاستور از غرورآفرینان آستانه؛ پیام تبریک رئیس‌جمهور برای قهرمانی کشتی‌گیران


لیبرمن خواستار محاکمه نتانیاهو شد؛ اتهام تلاش برای شعله‌ور کردن جنگ با ایران با اهداف انتخاباتی


امنیت انرژی و نظم چندجانبه، محورهای سفر رئیس‌جمهور به روسیه


تقویم هسته‌ای جهان در اینچئون؛ کره جنوبی میزبان نشست بزرگ انرژی اتمی شد


هشدار دوباره یمن به سهامداران آرامکو


حمایت ایران از هرگونه توافق جهت تقویت وحدت و انسجام میان کشورهای اسلامی