پنهان کاری درباره عوارض پس از عمل ملک عبدالله

يکشنبه 28 آبان 1391
13:10
پنهان کاری درباره عوارض پس از عمل ملک عبدالله دفتر پادشاهي عربستان سعودي، با پنهانکاري در خصوص بروز عوارض پس از عمل "ملک عبدالله"، عمل او را موفقيت آميز اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فردی که با نام مستعار "مجتهد" توانسته است به دلیل افشای اسرار پشت پرده خاندان حاکم سعودی شهرت بسیاری را کسب کند، اعلام کرد دفتر پادشاهی عربستان در اقدامی شتابزده از موفقیت آمیز بودن عمل "ملک عبدالله" خبر داد؛ درحالیکه وی اکنون گرفتار عوارض پس از عمل است.

وی افزود: پزشکان مسئول توصیه کرده اند که تا صبح فردا مطلبی در خصوص عمل جراحی ملک عبدالله منتشر نشود، چرا که پادشاه هنوز تحت تأثیر مواد بیهوشی است و عوارض پس از عمل هنوز برطرف نشده است.

مجتهد که به دلیل دقت افشاگری هایش، عربستانی‌ها احتمال می دهند از افراد نزدیک به خاندان سعودی باشد، تأکید کرد: مدت عمل جراحی کوتاه بود؛ و پادشاه پس از عمل به اتاق ریکاوری و پس از آن به بخش مراقبت های ویژه انتقال یافت، و وضعیت دقیق او تا فردا مشخص نخواهد شد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت