کمیته‌ پارلمانی آلمان:‌ حضور نظامی ترکیه در سوریه اشغالگری است

سه شنبه 11 دی 1397
14:49
کمیته‌ پارلمانی آلمان:‌ حضور نظامی ترکیه در سوریه اشغالگری است یکی از روزنامه‌های رژیم صهیونیستی نوشت که کمیته‌ای در پارلمان آلمان، حضور احتمالی ارتش ترکیه در سوریه را اشغالگری دانسته است.

العالم- اروپا

کمیته تحقیق پارلمان آلمان اعلام کرد که ارتش ترکیه در صورت حضور در ترکیه، نیرویی اشغالگر در این کشور خواهد بود.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست» نوشت که رونوشتی از گزارش نه صفحه ای این کمیته پارلمانی را به دست آورده است که نشان می‌دهد، حمله ترکیه به شمال سوریه اشغالگری است و تردید‌های جدی درباره قانونی بودن چنین اقدامی را ایجاد کرده است. ضمن اینکه دولت ترکیه به درخواست برای ارائه اطلاعاتی درباره اهداف امنیتی آنکارا پاسخ نداده است.

بر طبق گزارش یاد شده: «حضور نظامی ترکیه در عفرین و عزاز، الباب و جرابلس در شمال سوریه مطابق با توصیفی است که از دید قوانین جهانی اشغال نظامی توصیف می‌شود.» این گزارش بنابر درخواست حزب چپ آلمان تهیه شده است والبته این گزارش شانگر موضع پارلمان آلمان نیست.

«فرانسوا اولاند» رئیس‌جمهور پیشین فرانسه پیشتر با اشاره به تحولات اخیر در سوریه و احتمال اقدام نظامی ترکیه در مناطق تحت کنترل کردها، گفت درگیری در شمال سوریه می‌تواند به قدرت‌گیری مجدد داعش منجر شود.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا چندی پیش تایید کرد که قصد دارد نیروهای نظامی این کشور را از سوریه خارج کند، چراکه به گفته وی با شکست داعش دیگر آمریکا دلیلی برای حضور در سوریه ندارد.

تصمیم آمریکا برای خروج از سوریه در حالی اعلام شده که «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا همین دو ماه پیش گفته بود حضور این کشور در سوریه نامحدود است و تا زمانی که «تهدید ایران» وجود داشته باشد، آمریکا در سوریه حضور خواهد داشت. «جیمز جفری» نماینده ترامپ در امور سوریه هم دو هفته پیش تأکید کرد که این کشور قصد ندارد از سوریه خارج شود.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم