ترامپ و سران کنگره راه حل های بن بست تعطیلی دولت را بررسی می کنند

جمعه 14 دی 1397
17:44
ترامپ و سران کنگره راه حل های بن بست تعطیلی دولت را بررسی می کنند رئیس جمهور آمریکا و سران کنگره قرار است امروز به منظور بررسی راههایی برای حل و فصل بن بست تعطیلی دولت دیدار کنند.

العالم- آمریکا


به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، درحالیکه دو هفته از تعطیلی بخشی از دولت آمریکا می گذرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و سران کنگره قرار است امروز به منظور بررسی راههایی برای برون رفت از این بن بست دیدار و گفتگو کنند.
اختلاف بر سر درخواست ترامپ برای تامین بودجه پنج میلیارد دلاری به منظور ساخت دیوار در منطقه مرزی با مکزیک باعث شد تا حدود یک چهارم دولت فدرال تعطیل شود و حدود هشت هزار کارمند بخش فدرال تحت تاثیر قرار بگیرند.
ترامپ می گوید ساخت چنین دیواری برای جلوگیری از ورود مهاجران غیر قانونی و مواد مخدر به آمریکا از مرز جنوب غربی این کشور لازم است. نانسی پلوسی روز گذشته چند ساعت بعد از اینکه به عنوان رئیس جدید مجلس نمایندگان آمریکا سوگند یاد کرد گفت: «ما دیواری نمی سازیم. این موضوع ربطی به سیاست ندارد و مسئله جنبه غیراخلاقی آن میان دو کشور است. این طرز فکر قدیمی است و از نظر هزینه هم مقرون به صرفه نیست».
تا زمانیکه توافقی برای پایان دادن به تعطیلی بخش هایی از دولت حاصل نشود، وزارت امنیت داخلی نمی تواند کارکنانی را که به اجبار به مرخصی فرستاده شده اند به کارشان برگرداند

0% ...

آخرین اخبار

مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود