تروریست ها با نقض توافق به مواضع ارتش سوریه حمله کردند

شنبه 15 دی 1397
23:18
تروریست ها با نقض توافق به مواضع ارتش سوریه حمله کردند
گروه های تروریستی بار دیگر با نقض توافق ایجاد منطقه حائل خالی از سلاح، به مواضع ارتش سوریه در شمال استان حماه حمله کردند.

العالم _ سوریه

گروه های تروریستی در شمال استان حماه روز شنبه تلاش کردند از دو محور اللطامنه و حصرایا در شمال استان حماه به مواضع ارتش و شهرک های امن این منطقه نفوذ کنند.

یگان های ارتش سوریه با سلاح های مناسب، به مقابله با تروریست هایی پرداختند که از مناطق وادی الدورات، شهرک اللطامنه و روستای حصرایا به مواضع و مقرهای ارتش یورش برده بودند.

عناصر گروه های تروریستی حزب ترکستانی و جبهه النصره نیز از غرب استان ادلب از محور دو روستای الناجیه و بداما به مواضع ارتش حمله کردند که با پاسخ ارتش ناکام ماندند.

نیروهای ارتش سوریه همچنین مواضع تروریست ها در عمق مناطق شمالی استان حماه و جنوب استان ادلب را درهم کوبیدند.

در این آتش باری شماری از تروریست ها کشته و زخمی شدند.

ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان روسای جمهوری روسیه و ترکیه 17 سپتامبر (26 شهریور ماه 1397) در شهر سوچی درباره ادلب به توافقی دست یافتند که بر اساس آن مقرر شد تا 15 اکتبر(23 مهرماه 1397) منطقه عاری از سلاح تا عمق 15 تا 20 کیلومتری در خطوط تماس نیروهای دولت سوریه و عناصر مخالف در ادلب ایجاد شود و مقامات نظامی ترک و روس بر این روند نظارت داشته باشند.

منابع نزدیک به ارتش سوریه می گویند که این توافق به دلیل ناتوانی ترکیه در انجام تعهد خود به طور کامل اجرا نشد و گروه های تروریستی به صورت روزانه به نقض این توافق اقدام می کنند و علاوه بر حمله به مواضع ارتش ، غیرنظامیان را نیز در مناطق مختلف هدف قرار می دهند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

ایران در هفتادمین سالگرد اساسنامه آژانس، پایان اجرای گزینشی تعهدات را خواستار شد


ارتش پاکستان از کشته شدن ۱۰ تروریست در حمله به بندر گوادر خبر داد


 شهادت و زخمی شدن ۵ شهروند یمنی در حمله هوایی عربستان به یک منزل مسکونی در تعز+فیلم


یمن... از تعز تا صعده، غیرنظامیان زیر آتش بمباران هوایی عربستان+فیلم


جزئیات تازه از عملیات الخلیل؛ بیش از ۲۰ دقیقه با درگیری با صهیونیست‌ها +فیلم


والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل


کمیته‌های مقاومت فلسطین: عملیات الخلیل پاسخی مشروع به جنایات اشغالگران بود


بازار تاریخی اراک؛ روایتگر فصلی از تمدن ایران +فیلم