لهستان یک تبعه چینی را به اتهام جاسوسی دستگیر کرد

جمعه 21 دی 1397
16:14
لهستان یک تبعه چینی را به اتهام جاسوسی دستگیر کرد
مقام های امنیتی لهستان روز جمعه از دستگیری یکی از کارکنان چینی شرکت هواوی در این کشور به اتهام جاسوسی خبر دادند.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از تلویزیون لهستان، دستگاه های اطلاعاتی این کشور پس از بازرسی از دفاتر محلی شرکت چینی هواوی و دفاتر شرکت ارتباطاتی لهستانی «اورنج» یکی از کارکنان چینی شرکت هواوی و یک شهروند لهستانی متخصص در حوزه امنیت شبکه را به اتهام جاسوسی دستگیر کردند.

«ماچی واسیک» معاون رئیس سازمان اطلاعات لهستان به خبرگزاری این کشور گفت: شهروند چینی کارمند یک شرکت بزرگ الکترونیکی است و فرد لهستانی نیز در حوزه امنیت شبکه فعالیت می کرده است.

وی افزود: این دو متهم برای سه ماه در بازداشت خواهند بود.

در همین حال شبکه تلویزیونی «تی وی پی» لهستان گزارش داد که متهم لهستانی یکی از کارکنان سابق اداره امنیت داخلی این کشور است.

کانادا نیز اول دسامبر سال 2018 'منگ وانژو'، مدیر مالی شرکت مخابراتی 'هوآوی' را به خاطر «نقض تحریم های آمریکا» بازداشت کرده بود.

دادگاه ونکوور کانادا 10 روز بعد از دستگیری خانم منگ، او را با قید وثیقه 7.5 میلیون دلاری آزاد کرد تا دولت این کشور در رابطه با استرداد وی به آمریکا تجدیدنظر و تصمیم گیری کند.

با این حال هنوز تنش ها میان دو کشور کانادا و چین، در مورد دستگیری این افراد ادامه دارد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بررسی تحولات و رویدادهای اجتماعی مهم در قاب برنامه «عالمکم»


نگاهی به تحلیل رسانه‌های عبری؛ از ابعاد رویارویی ایران و آمریکا تا پیامدهای انتخابات کنست «اسرائیل»


رییس دیوان کیفری بین‌المللی: دولت ترامپ بدنبال اخلال در اجرای عدالت جهانی است


رئیس جمهور: ملت ایران صلح‌طلب است، اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود


دبیرکل آیمو: پیشنهاد مسیر هرمز در صلاحیت کشورهای ساحلی/ هزینه خدمات دریایی قابل بررسی است


برد نامحدود،اهداف در تیر رس


مخبر: توحش آمریکا جهان را به سوی بازدارندگی اتمی برد


انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ آزمونی برای سنجش محبوبیت ترامپ و جمهوری‌خواهان


یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز