«عبدالسلام»: ناظر سازمان ملل از روند توافق «استکهلم» خارج شده است

يکشنبه 23 دی 1397
14:35
«عبدالسلام»: ناظر سازمان ملل از روند توافق «استکهلم» خارج شده است
رئیس هیأت ملی مذاکره کننده یمن تاکید کرد که ناظر سازمان ملل بر توافق «استکهلم» از روند این توافق خارج شده است.

العالم _ یمن

«محمد عبدالسلام» رئیس هیأت ملی مذاکره کننده یمن، یکشنبه (امروز 13 ژانویه)، از عدم پیشرفت در اجرای توافق استکهلم که میان طرف‌های درگیر در یمن حاصل شده بود، خبر داد.

وی طی پستی در توئیتر نوشت که این عدم پیشرفت در اجرای توافق سوئد، اساسا به خروج «پاتریک کامایرت» رئیس هلندی کمیته هماهنگی و نظارتی سازمان ملل از روند توافق باز می‌گردد و به نظر می‌رسد که این ماموریت فراتر از توانمندی‌های او است.

عبدالسلام با اشاره به این مسئله که گویی، کامایرت در حال اجرای دستور کار دیگری است، از «مارتین گریفتیس» فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن خواست تا این مسئله را حل و فصل کند.

هیأت دولت نجات ملی (مستقر در صنعاء) و هیأت دولت مستعفی (مستقر در عدن و مورد حمایت ریاض) بعد از یک هفته مذاکره در سوئد، پنجشنبه (13 دسامبر) در مورد تبادل اسرا و آتش‌بس در استان الحدیده به توافق رسیدند و در مورد منطقه تعز نیز گفت‌وگوهایی کرده‌اند که بنا به گفته گریفیتس، مذاکرات در این‌باره از ماه (ژانویه) شروع خواهد شد.

در خصوص استان الحدیده، طرف‌های یمنی بر سر آتش بس و خروج نیروهای نظامی طرفین از این استان به منظور امداد رسانی و گشایش گذرگاه‌های انسانی در این استان جنگ زده، توافق کردند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه