حمایت جدی اوباما از سوزان رایس

پنج‌شنبه 9 آذر 1391
14:03
حمایت جدی اوباما از سوزان رایس العالم - باراك اوباما رئيس جمهوري آمريكا روز چهارشنبه از سوزان رايس سفير اين كشور درسازمان ملل متحد بسيار تقدير كرد ؛ در حالي كه جمهوريخواهان شديدا از رايس انتقاد مي كنند.
پس از انتخاب مجدد اوباما به عنوان رئیس جمهوری آمریکا ، رسانه های این کشور از تمایل هیلاری کلینتون برای کناره گیری از سمت وزارت امور خارجه و احتمال جانشینی سوزان رايس به جای وی خبردادند.
باراک اوباما در جلسه دولت در كاخ سفيد گفت : رايس قابليت بالائي دارد و ما به اقدامات وي افتخار مي كنيم .
كلينتون نيز پس از ديدار با رئيس اتحاديه آفريقا ، در كنفرانسي خبري ازرايس قدرداني كرد و گفت : تصميم تعيين جانشيني براي من در دست رئيس جمهوري است و من از اينكه فرصت اتخاذ چنين تصميمي در دوره دوم رياست جمهوري اوباما پيش آمده است ، خوشبختم.
جمهوريخواهان از رايس به علت اظهاراتش درباره حمله به كنسولگري آمريكا در شهر بنغازي ليبي شديدا انتقاد مي كنند.
حمله به كنسولگري آمريكا در بنغازي در روز 11 سپتامبر 2012 به كشته شدن سفير آمريكا و 3 آمريكائي ديگر منجر شد .
رايس که هم اکنون نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد است ، پنج روز پس از حمله به كنسولگري آمريكا گفته بود كه اين حمله احتمالا نتيجه تظاهرات  برنامه ريزي نشده ضد آمريكائي بود كه از كنترل خارج شد ولي دولت آمريكا بعدا اعلام كرد كه اين حمله ، حمله اي تروريستي بود كه اسلامگرايان مسلح آن را اجرا كردند .
رايس نيز مدتي بعد اعلام كرد كه اطلاعاتي كه سرويس هاي اطلاعاتي در اختيار وي گذاشتند ، "نادرست " بود .
 
0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین