حمایت جدی اوباما از سوزان رایس

پنج‌شنبه 9 آذر 1391
14:03
حمایت جدی اوباما از سوزان رایس العالم - باراك اوباما رئيس جمهوري آمريكا روز چهارشنبه از سوزان رايس سفير اين كشور درسازمان ملل متحد بسيار تقدير كرد ؛ در حالي كه جمهوريخواهان شديدا از رايس انتقاد مي كنند.
پس از انتخاب مجدد اوباما به عنوان رئیس جمهوری آمریکا ، رسانه های این کشور از تمایل هیلاری کلینتون برای کناره گیری از سمت وزارت امور خارجه و احتمال جانشینی سوزان رايس به جای وی خبردادند.
باراک اوباما در جلسه دولت در كاخ سفيد گفت : رايس قابليت بالائي دارد و ما به اقدامات وي افتخار مي كنيم .
كلينتون نيز پس از ديدار با رئيس اتحاديه آفريقا ، در كنفرانسي خبري ازرايس قدرداني كرد و گفت : تصميم تعيين جانشيني براي من در دست رئيس جمهوري است و من از اينكه فرصت اتخاذ چنين تصميمي در دوره دوم رياست جمهوري اوباما پيش آمده است ، خوشبختم.
جمهوريخواهان از رايس به علت اظهاراتش درباره حمله به كنسولگري آمريكا در شهر بنغازي ليبي شديدا انتقاد مي كنند.
حمله به كنسولگري آمريكا در بنغازي در روز 11 سپتامبر 2012 به كشته شدن سفير آمريكا و 3 آمريكائي ديگر منجر شد .
رايس که هم اکنون نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد است ، پنج روز پس از حمله به كنسولگري آمريكا گفته بود كه اين حمله احتمالا نتيجه تظاهرات  برنامه ريزي نشده ضد آمريكائي بود كه از كنترل خارج شد ولي دولت آمريكا بعدا اعلام كرد كه اين حمله ، حمله اي تروريستي بود كه اسلامگرايان مسلح آن را اجرا كردند .
رايس نيز مدتي بعد اعلام كرد كه اطلاعاتي كه سرويس هاي اطلاعاتي در اختيار وي گذاشتند ، "نادرست " بود .
 
0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم