شیعیان و مسیحیان سوری باید خراج بدهند

يکشنبه 19 آذر 1391
14:26
شیعیان و مسیحیان سوری باید خراج بدهند عضو بازداشت شده یکی از گروه های تروریستی در سوریه گفت، شیعیان و مسیحیان یا باید خراج پرداخت کنند یا کشته شوند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این فرد که عضو گروه تروریستی " جبهه النصره" است و همراه برخی دیگر از اعضای این گروه دستگیر شده است، در مصاحبه با " تیم مارشال " گزارشگر شبکه اسکای نیوز این اظهارات را بیان کرد .
یکی دیگر از اعضای این گروه تروریستی درباره آینده اقلیت هایی مانند شیعیان و مسیحیان در سوریه گفت : اقلیت ها باید یکی از سه گزینه اسلام ، خراج و جنگ را انتخاب کنند.
این فرد در پاسخ به پرسش گزارشگر اسکای نیوز مبنی بر این که " آیا من کافر هستم ؟ " اظهار داشت: ما تو را به سوی خدا دعوت می کنیم و از تو می خواهیم که شهادتین را بگویی .. اگر امتناع کنی ، از تو خراج خواهیم گرفت در غیر اینصورت چاره ای بجز جنگیدن نخواهیم داشت .
این تروریست تأکید کرد: تنها راه حل برای ماندن مسیحیان و شیعیان در سوریه پرداخت خراج است . 
0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری