حمایت تسلیحاتی فرانسه از تروریستها در سوریه

يکشنبه 19 آذر 1391
12:24
حمایت تسلیحاتی فرانسه از تروریستها در سوریه یک روزنامه انگلیسی به نقش عمده فرانسه در حمایت مالی تسلیحاتی از عناصر مسلح و تروریستها در سوریه اذعان کرد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "گاردین" در گزارشی تأکید کرد، فرانسه از گروه های مسلح در سوریه از جمله گروه  لواء التوحید - وابسته به اخوان المسلمین سوریه - حمایت مالی و تسلیحاتی می کند.
این روزنامه انگلیسی به نقل از منابع دیپلماتیک فرانسوی اظهار داشت: دولت فرانسه طی چند ماه گذشته کمک های مالی فراوانی را با هدف خرید سلاح و پشتیبانی از عملیات نظامی گروه‌های مسلح از طریق مرزهای ترکیه  انجام داده است .
بر اساس این گزارش، برخی از حمایت های مالی فرانسه عملا به دست عناصر گروه های افراطی اسلامگرا در سوریه رسیده است.
منابع دیپلماتیک فرانسوی تاکید کرده‌اند که کمک‌های مالی مزبور برای خرید سلاح و پشتیبانی عملیات‌ نظامی گروه‌های مسلح ضد ارتش سوریه ارسال شده است.
سایت "نهرین نت" درباره گروه افراطی "لواء التوحید" نوشت: برخی از فرماندهان و اعضای لواء التوحید که از کشورهای آسیای میانه، لیبی، تونس، قطر، عربستان و یمن به سوریه اعزام می شوند، از وهابی های تکفیری هستند.
0% ...

آخرین اخبار

غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند


یمن: بر تنگه باب المندب تسلط کامل داریم