در کنار سفر مقامات دیگر

سفر شیخ الازهر بدون اجازه رئیس‌جمهور ممنوع شد

چهارشنبه 26 دی 1397
16:55
سفر شیخ الازهر بدون اجازه رئیس‌جمهور ممنوع شد رئیس‌جمهور مصر با صدور فرمانی بی‌سابقه، «سفرهای رسمی» مقامات ارشد این کشور و شیخ الازهر بدون کسب اجازه از رئیس‌جمهور را ممنوع کرد.

العالم - مصر

به موجب دستور «عبدالفتاح السیسی» سفر‌های رسمی مقامات ارشد اعم از نخست‌وزیر و معاونانش، روساهای نهادهای مستقل، دستگاه‌های نظارتی و امنیتی و مسئولان ارشد دولت، تنها با کسب اجازه از رئیس‌جمهور صورت خواهد گرفت.

به نوشته روزنامه القدس‌العربی، این فرمان السیسی همچنین شامل «احمد الطیب» شیخ الازهر مصر می‌شود در حالی‌که منصب شیخ الازهر مستقل بوده و وابسته به دولت و ریاست‌جمهوری نیست بلکه الازهر یک نهاد اسلامی و علمی مستقل است.

به موجب این فرمان رئیس‌جمهور، مقامات ارشد اعم از نخست‌وزیر، معاونان نخست‌وزیر، وزرای دفاع، کشور، خارجه و دادگستری و روسای نهادهای مستقل، دستگاه‌های نظامی و امنیتی برای انجام سفرهای رسمی و هر گونه سفر مرتبط با شغل آنها بایستی از رئیس‌جمهور کسب اجازه کنند.

این دستور السیسی انتقادهایی را در میان فعالان و سیاستمداران در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشته و آنها این فرمان السیسی را نوعی سلطه رئیس‌جمهور بر دولت، نهادهای مستقل و نظارتی دانستند.

در سال‌های اخیر تنش‌هایی بین شیخ الازهر و السیسی در خصوص برخی مسائل اختلافی به وجود آمده است تا حدی که السیسی پیشتر در یک برنامه زنده به شیخ الازهر گفت «شما ما را خسته کردید».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت