کشته شدن یک فرمانده برجسته القاعده در جنوب لیبی

دوشنبه 8 بهمن 1397
15:28
کشته شدن یک فرمانده برجسته القاعده در جنوب لیبی سخنگوی رسمی فرمانده کل نیروهای مسلح لیبی از کشته شدن یک فرمانده برجسته گروه تروریستی القاعده در جنوب لیبی خبر داد.

العالم - آفریقا

«أحمد المسماری» سخنگوی رسمی فرمانده کل نیروهای مسلح لیبی اعلام کرد که نیروهای ارتش موفق شدند یکی از خطرناک‌ترین تروریست‌ها را طی عملیاتی در شهر سبها واقع در جنوب لیبی به قتل رساندند.

المسماری در صفحه فیس‌بوک خود افزود که اتاق عملیات الکرامه از کشته شدن «عادل احمد العبدلی» ملقب به «ابوالزبیر» از فرمانده برجسته القاعده در شهر سبها خبر داده است.

به گفته وی، این فرد از خطرناک‌ترین تروریست‌هایی است که به گروه القاعده در سوریه پیوسته و سپس از سال ۲۰۰۴ به لیبی منتقل شده و مدتی را در زندان ابوسلیم زندانی بوده است.

المسماری افزود که این فرد از سال ۲۰۱۱ به عناصر فعال القاعده به خصوص در زمینه جذب تروریست‌های جدید و انتقال آنها به سوریه و لیبی تبدیل شده بود.

ابوالزبیر با جبهه النصره در سوریه و «عبدالمنعم الحسناوی ابوطلحه» که هفته گذشته کشته شد، در ارتباط بوده است.

ارتش لیبی روز یکشنبه(دیروز) از آزادسازی شهر سبها خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

روس‌اتم: فعالیت واحد 1 نیروگاه بوشهر با ظرفیت کامل ادامه دارد


حضور بیش از دو هزار کودک و نوجوان نخبه در مسابقات رباتیک تهران+فیلم


حملات هوایی سعودی علیه غیرنظامیان یمنی در المخا... و تهدید یمن به پیامدهای وخیم آن


مجلس خبرگان رهبری: هر سخن تفرقه‌افکنانه در شرایط جنگی جرم است


مجازات شناورهای متخلف در تنگه هرمز تعیین شد


دیدار وزیر امور خارجه یونان با عراقچی


اردوغان: سال گذشته خونبارترین دوره طی ۳۰ سال اخیر بود


ولایتی: در سال تحصیلی جدید در دبستان میناب ۱۲۰ صندلی خالی می ماند


ادعای ترامپ: بعد از انتخابات میان دوره‌ای می‌توانیم با ایران به توافق برسیم


یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد