بیانیه جهاد اسلامی درباره شهادت قدیمی‌ترین اسیر غزه در بند اسرائیل

چهارشنبه 17 بهمن 1397
22:09
بیانیه جهاد اسلامی درباره شهادت قدیمی‌ترین اسیر غزه در بند اسرائیل
در پی شهادت قدیمی‌ترین اسیر در بند رژیم صهیونیستی جنبش جهاد اسلامی این رژیم را مسئول شهادت وی دانست.

العالم - فلسطین اشغالی

جنبش جهاد اسلامی در فلسطین شهادت شهید فارس بارود قدیمی ترین اسیر غزه در زندان‌های رژیم صهیونیستی را تسلیت گفت.

مصعب البریم سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین رژیم صهیونیستی را مسئول کامل جنایت هدف قرار دادن اسرا دانست.

وی بر ادامه حمایت جنبش جهاد اسلامی از گزینه‌های اسرا در مقابله با اقدامات تروریستی اداره زندان‌های اسرائیل تاکید کرد.

وی از سازمان‌ها و نهادهای حقوقی خواست که برای حمایت از اسرا و رسوا کردن اشغالگران به وظیفه انسانی و قانونی خود عمل کنند.

البریم از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست که برای حمایت از اسرا تلاش کند و به تعهدات مالی خود در قبال اسرا و خانواده‌های آنها با هدف حمایت از مقاومت آنان در زندان‌های اسرائیل عمل کند.

سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین از تشکیلات خودگردان خواست که از تصمیم خود مبنی بر قطع حقوق خانواده‌های اسرا صرف نظر کند.

اسرای فلسطینی در داخل زندان‌های رژیم صهیونیستی با مشکلات زیادی مواجه هستند و در معرض انواع شکنجه‌های بدنی و روحی وحشیانه و برنامه ریزی شده مواجه هستند و بسیاری از آنها از لحاظ جسمی ضعیف و دچار بیماری شده اند.

فارس بارود قدیمی ترین اسیر غزه در زندان‌های رژیم صهیونیستی عصر امروز بر اثر اهمال طبی توسط رژیم صهیونیستی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز


ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره


۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان


سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد