پامپئو از اقدامات ضد ایرانی مغرب تقدیر کرد

پنج‌شنبه 18 بهمن 1397
06:29
پامپئو از اقدامات ضد ایرانی مغرب تقدیر کرد

وزیر خارجه آمریکا از همتای مغربی خود به خاطر آنچه «مقابله با رفتار بدخواهانه ایران» نامید، تقدیر کرد.

العالم - مغرب

مایک پامپئو و ناصر بوریطه درباره همکاری استراتژیک طولانی مدت میان آمریکا و مغرب و همچنین فرصت های گسترش همکاری در مسائل منطقه ای بحث کردند.

پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا با تحسین مشارکت سازنده مغرب در مذاکرات با فرستاده ویژه سازمان ملل متحد برای صحرای غربی، از این کشور برای تلاش های جدی آن در مقابله با آنچه که او نفوذ بدخواهانه ایران در منطقه خواند، تقدیر کرد. وزیر خارجه آمریکا همچنین از همتای مغربی خود برای حمایت از خوان گوایدو رئیس جمهوری موقت ونزوئلا قدردانی کرد.

پامپئو و بوریطه درباره نشست آتی مربوط به آینده صلح و امنیت در خاورمیانه تبادل نظر و تاکید کردند این اقدام می تواند گام مهمی به سوی ساختن چارچوب امنیتی قوی در خاورمیانه باشد.

0% ...

آخرین اخبار

پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی


پیام رهبر انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌ شبیری زنجانی


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های موشکی ایران ..


ویدئو گرافیک: توانمندی‌های نیروی دریایی ایران ..


طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است