مسابقات جودوی گرند اسلم-پاریس؛

ملایی مقابل قزاقستان باخت تا با نماینده رژیم اشغالگر قدس مبارزه نکند

يکشنبه 21 بهمن 1397
16:39
ملایی مقابل قزاقستان باخت تا با نماینده رژیم اشغالگر قدس مبارزه نکند سعید ملایی برای صعود به نیمه نهایی به مصاف «رسولان موسایف» با رنکینگ ۲۰۹ دنیا از قزاقستان رفت اما مقابل این جودوکار ایپون شد.

العالم _ ایران / ورزشی

اولین دوره از مسابقات گرنداسلم پاریس در سال ۲۰۱۹ با حضور ۵۷۳ جودوکار از ۹۷ کشور از صبح روز شنبه ۲۰ بهمن‌ماه به میزبانی فرانسه آغاز شده است.

امروز در دومین روز از مسابقات، سعید ملایی نفر اول رنکینگ دنیا در وزن منهای ۸۱ کیلوگرم در وزنی که ۶۳ جودوکار حضور داشت و در نخستین دور با قرعه استراحت روبرو شد و سپس به مصاف نماینده ژاپن رفت. ملایی در یک دقیقه و 22 ثانیه "کیانوکوهارا" از ژاپن ایپون کرد.

وی در ادامه "ویسزاک" از آلمان را در 29 ثانیه ایپون کرد و به مرحله بعدی راه یافت.


سعید ملایی برای صعود به نیمه نهایی به مصاف «رسولان موسایف» با رنکینگ ۲۰۹ دنیا از قزاقستان رفت و مقابل این جودوکار ایپون شد. ملایی برای اینکه در مرحله بعدی با رژیم اشغالگر قدس مبارزه نکند دست به باخت مصلحتی زد.

روز گذشته(شنبه) در وزن منهای ۷۳ کیلوگرم محمد محمدی بریمانلو با رنکینگ ۱۳ دنیا دور نخست به مصاف نماینده غنا رفت و در نهایت به برتری دست یافت. بریمانلو در دور دورم به مصاف نماینده سوئد با رنکینگ پنجم دنیا و نفر سوم اروپا رفت و این جودوکار را نیز ضربه فنی کرد.

نماینده کشورمان در ادامه این رقابت‌ها به مصاف نماینده ایتالیا و نفر ۳۷ رنکینگ جهانی و دارنده نشان طلای المپیک ۲۰۱۶ رفت و در ثانیه‌های پایانی مقابل این جودوکار غافلگیر شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو