گریفیتس از طرحی برای اجرای توافق الحدیده خبر داد + ویدئو

سه شنبه 23 بهمن 1397 - 22:23

فرستاده ویژه سازمان ملل پس از بررسی طرحی برای اجرای توافق الحدیده، یمن را ترک کرد؛ نیروهای یمنی نیز همچنان بر عمل به نتایج نشست سوئد تاکید می کنند و ائتلاف متجاوز را به شکست توافقات سوئد متهم می کنند.

العالم . يمن

این کوتاه ترین سفر مارتین گریفیتس فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن است همچنین این دیدار به صورت کاملا محرمانه برگزار شد.

برخی اطلاعات حاکی از آن است که نشست گریفیتس با مقامات عالیرتبه که پشت درهای بسته برگزار شد، بر طرحی متعلق به پرونده الحدیده و استقرار نیروهای بین المللی در آن و بازگشایی جاده منتهی به شرکت المطاحن دریای سرخ متمرکز شد.

عبدالملک الحجری عضو هیات ملی یمن در گفتگو با خبرنگار العالم گفت: موفقیت فرستاده ویژه سازمان ملل در این گفتگوها منوط به پاسخ طرف مزدور ریاض به پشنهادات گریفیتس درخصوص استقرار نیروهای بین المللی در الحدیده است.

با آنکه هنوز نتایج سفر گریفیتس مشخص نیست؛ برخی نیروها تاکید می کنند که وی با موانع و چالش های بسیاری روبروست.

حزام اسد عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: برخی تلاشها برای شانه خالی کردن از عمل به توافق سوئد و دور زدن این توافق وجود دارد و این علاوه بر نقضها و تجاوزات روز افزون به منظور شکست تلاشهای سازمان ملل و نیز تلاش های فرستاده ویژه سازمان ملل است.

اما رهبران احزاب سیاسی یمن در نشستی همزمان با سفر مارتین گریفیتس بار دیگر بر حمایت از نتایج نشست استکهلم خواه در خصوص پرونده الحدیده و یا توافق تبادل اسیران تاکید کردند؛ آنها ائتلاف متجاوز را مسئول شکست توافقنامه ها می دانند و مسئولیت وخیم شدن اوضاع انسانی در کشور را به عهده سازمان ملل می دانند.

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم