هیاتی از پارلمان اردن به دمشق می‌رود

چهارشنبه 24 بهمن 1397
12:10
هیاتی از پارلمان اردن به دمشق می‌رود تعدادی از نمایندگان پارلمان اردن در سفری به دمشق، موضوع زندانیان اردنی در سوریه را بررسی کردند.

العالم - سوریه

هیأت پارلمانی اردن در سفری به دمشق با «حموده صباغ» رئیس مجلس الشعب (پارلمان) سوریه دیدار کرد.

صباغ ضمن استقبال از هیأت اردنی به دمشق، از طرح پارلمان اردن در خصوص تشکیل کمیته برادری اردن و سوریه و نیز تشکیل کمیته مشابه آن در سوریه، قدردانی کرد.

طبق گزارش وبگاه «عمون» اردن، در این دیدار که «طارق خوری» و «قیس زیادین» از اعضای کمیته برادری پارلمانی اردن حضور داشتند، موضوع زندانیان اردنی در سوریه و ضرورت پیدا کردن راهکاری برای آزادی آنها که تأثیرات مثبت در خانواده‌های آنها داشته و روابط دو ملت برادر را تقویت خواهد کرد، بررسی شد.

در همین رابطه، رئیس پارلمان سوریه وعده داد تا راه‌حل فوری برای این موضوع در چارچوب قانونی پیدا کنند و افزود که پارلمان سوریه از تمامی اقداماتی که به تقویت روابط پارلمان‌های دو کشور منجر شود، حمایت می‌کند.

صباغ همچنین بر ایفای نقش دیپلماتیک پارلمان اردن برای نزدیکی دیدگاه‌های سوریه و اردن و رفع موانع بر سر روابط دو کشور تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو