ترامپ تحریم‌های روسیه را یک سال دیگر تمدید کرد

سه شنبه 14 اسفند 1397
18:07
ترامپ تحریم‌های روسیه را یک سال دیگر تمدید کرد دولت ترامپ، به بهانه تهدید علیه امنیت ملی آمریکا تحریم‌ها علیه روسیه را یک سال دیگر تمدید کرد.

العالم - آمریکا

دولت آمریکا برای یک سال دیگر تحریم ها علیه روسیه را تمدید کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، دولت آمریکا تاکید کرده که تهدید‌های غیرمعمول و فوق العاده علیه امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا توسط روسیه زمینه‌ای برای تجدید تحریم‌هاست.

این در حالی است که روسیه بارها ادعاهای آمریکا در زمینه دخالت در امور داخلی این کشور را تکذیب کرده است.

بر اساس این گزارش، ممنوعیت سفر و مسدود شدن دارایی‌های روسیه که تا ششم مارس (15 اسفند) 2019 خاتمه می‌یابد اینک با فرمان جدید دولت ترامپ تا بهار 2020 تمدید شد.

به دنبال تصمیم جدید علیه روسیه، «آلکسی پوشکو» معاون شورای فدارسیون روسیه در توییتی از این اقدام دولت ترامپ انتقاد کرد.

پوشکو در توییت خود نوشت: «برای ترامپ مناسب نیست که از اوباما الگوبرداری کند اما او در حال این کار است.»

دولت آمریکا در زمان دولت «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق و بعد از ماجرای شبه جزیره «کریمه»، در مارس 2014 تحریم‌هایی را در قالب ممنوعیت از سفر و مسدود کردن دارایی‌های روسیه به اجرا گذاشت.

بر اساس این گزارش، سناتور دموکرات «باب منندز» و «لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه از جمله قانونگذاران سرشناس آمریکا جهت تحریم‌های مالی بر بخش انرژی روسیه و شخصیت‌های سیاسی و اعضای خانواده آن‌ها هستند. این دو سناتور آمریکایی تلاش‌های خود در کنگره را بر اساس قانون موسوم به «دفاع از امنیت آمریکا در برابر تجاوز روسیه» پیش می‌برند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد