فالح الفیاض: برای امنیت مرزهای عراق، طرحی بزرگ و مهم داریم

شنبه 18 اسفند 1397
19:31
فالح الفیاض: برای امنیت مرزهای عراق، طرحی بزرگ و مهم داریم
مشاور امنیت ملی عراق و رئیس سازمان «الحشد الشعبی» ضمن تاکید بر اتخاذ تدابیر امنیتی در مرزهای عراق همزمان با درگیری‌های منطقه «الباغوز» سوریه، از طرحی «مهم» و «گسترده» جهت تامین امنیت مرزهای عراق با سوریه خبر داد.

العالم _ عراق

«فالح الفیاض» مشاور امنیت ملی عراق روز شنبه گفت که بغداد همزمان با درگیری‌های منطقه «الباغوز» سوریه، یک سری تدابیر امنیتی در مرزهای عراق در نظر گرفته است.

رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در حاشیه بازدید از مرزهای عراق با سوریه تاکید کرد که «این بازدید در چارچوب همکاری با نیروهای حاضر در این منطقه مهم و جهت به جریان افتادن تدابیر اتخاذ شده الحشد الشعبی و ارتش عراق صورت گرفته است.»

فالح الفیاض افزود: «هماهنگی امنیتی گسترده بین نیروهای عراقی و الحشد الشعبی با هدف نابودی گروهک‌های وابسته به داعش صورت می‌گیرد.»

رئیس الحشد الشعبی تصریح کرد: «یگان‌های ما اقدامات احتیاطی در مرزها انجام می‌دهند و در همین راستا، طرح بزرگی برای تامین امنیت مرزهای عراق با سوریه راه‌اندازی می‌شود.»

وی اظهار داشت که «یگان‌های نظامی عراق همزمان با درگیری‌های منطقه الباغوز (شرق سوریه و در مرز عراق) آماده هرگونه عملیات فوری و اضطراری هستند.»

مشاور امنیت ملی عراق گفت که «دولت عراق در طرح بزرگ و مهم خود که متضمن جوانب فنی، تکنولوژی و مهندسی است، مکانیزم تامین مرزهای کشورش را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.»

مسئولان الحشد الشعبی پیشتر بارها تأکید کرده بودند که پس از نگرانی‌ها در مورد تلاش آمریکا برای سیطره بر مناطق مرزی عراق و سوریه، نیرو‌های این سازمان و نیرو‌های مشترک عراقی حضور خود را در مناطق مرز‌ی با سوریه تقویت می‌کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ماست


دعوت سازمان بسیج مستضعفین از مردم و جان‌فدایان ایران اسلامی برای حضور در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان


غریب‌آبادی: ایران در برابر تهدید استفاده از سلاح هسته‌ای دست‌بسته نخواهد بود


سخنگوی نیروهای مسلح یمن: امروز هیچ حمله‌ای علیه خاک عربستان انجام نداده ایم


عزم استوار و حکمت رهبری؛ بنیان‌های پیروزی همه‌جانبه و برتری محور مقاومت را پی‌ریزی کرد


اعلام جزئیات یوم‌الله 13 آبان؛ «مرگ بر آمریکا» از تهران تا دارالذکر


عراقچی: هیچ‌گونه خصومتی با اعضای شورای همکاری خلیج فارس نداریم


آیا بازگشت احتمالی نتانیاهو به قدرت چالشی تازه به شمار می‌آید؟


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری؛ حمله به منازل و بازداشت‌های متعدد


نشست سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا در ابوظبی