شکست پیاپی جنبش «فتح» در انتخابات اتحادیه‌های پزشکان و کارگران

شنبه 18 اسفند 1397
20:35
شکست پیاپی جنبش «فتح» در انتخابات اتحادیه‌های پزشکان و کارگران
جنبش فتح در دو انتخابات پیاپی ویژه اتحادیه‌ها شکست خورد؛ موضوعی که کاهش محبوبیت این جنبش در کرانه باختری را نشان می‌دهد.

العالم _ فلسطین اشغالی

جنبش فتح برای اولین بار در انتخابات اتحادیه‌های پزشکان در کرانه باختری شکست خورد.

بر اساس گزارش «عربی 21»، جمعه (دیروز) دکتر «شوقی صبحه» کاندیدای مستقل بر دکتر «کمال الوزنی» کاندیدای فتح پیروز شد. شهر طولکرم بیشترین آرا -207 رأی- را به صبحه داد و این در حالی بود که تنها 49 رأی به الوزنی داده شده بود.

«محمد لؤی مبیض»، مسئول کمیته انتخابات در اتحادیه پزشکان اعلام کرد، انتخابات در این اتحادیه در کمال شفافیت و بدون هیچ مداخله خارجی صورت گرفته است.

فتح هفته گذشته نیز در انتخابات اتحادیه‌های کارگران در دانشگاه «الازهر» در نوار غزه شکست خورد و برنده میدان کاندیدای وابسته به «محمد دحلان» عضو جدا شده از این جنبش بود.

بر اساس نظرسنجی‌هایی که اخیرا انجام شده، پس از اقدامات تنبیهی «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان علیه نوار غزه و نیز ادامه سیاست بازداشت‌ها در کرانه باختری، محبوبیت جنبش فتح در کرانه باختری کم شده است.

0% ...

آخرین اخبار

درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت