تغییر راهبرد رهبر کره شمالی پس از شکست مذاکره با ترامپ/ صدور پیام عمومی برای بسیج توسعه اقتصادی

سه شنبه 21 اسفند 1397
12:33
تغییر راهبرد رهبر کره شمالی پس از شکست مذاکره با ترامپ/ صدور پیام عمومی برای بسیج توسعه اقتصادی رهبر کره شمالی در پی شکست مذاکراتش با دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در ویتنام گفت: از این پس همه نهادهای کشور و مردم باید برای توسعه اقتصادی همگام یکدیگر باشند و تحقق این هدف نیازمند بسیج عمومی است.

العالم ـ آسیا

بنابر اعلام خبرگزاری کره شمالی، کیم جونگ اون روز سه شنبه در دیدار اعضای حزب حاکم کار این کشور افزود: وقت آن است که مردم در هر قلمرویی برای رشد اقتصادی کشورشان تلاش کنند.
این نخستین بار پس از شکست مذاکرات وی و ترامپ در هانوی است که رهبر کره شمالی پیام عمومی صادر می کند پیش از این نیز مقام های این کشور تاکید کرده بودند از این پس ممکن است راهبرد پیونگ یانگ در برابر واشنگتن تغییر کند.
خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی می نویسد رهبر کره شمالی از سال 2018 میلادی تاکنون نزدیک به 100 بار در ملاقات ها و نشست های مختلف حضور یافته است که 41 درصد آنها مربوط به موضوعات اقتصادی بوده است و آوریل سال قبل نیز گفت که کشورش باید مسیر رشد را با سرعت بیشتری طی کند.
به گزارش ایرنا، در همین حال تارنمای چاینا ارگ چین نوشته است شکست مذاکرات هانوی باعث بروز چالش های فراوانی برای بازیگران درگیر در شبه جزیره کره شده است.
این گزارش می افزاید پس از این اتفاق نه تنها مشکلات بیشتری بین آمریکا و کره شمالی بروز کرده و مساله هسته ای شبه جزیره کره لاینحل مانده است، بلکه دو کره نیز برای پیشبرد طرح های اقتصادی و همکاری مرزی دو کشور ناامید شده اند.
گزارش ها حاکی است در راستای دستور رهبر کره شمالی برای بسیج عمومی به منظور کمک به رشد اقتصادی کشور، 'ایم چون ایل' معاون وزیر خارجه کره شمالی هم روز دوشنبه راهی روسیه شده است تا درباره همکاری های اقتصادی دو کشور با مقام های مسکو گفت و گو کند.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت