هاآرتص: تلفن ایهود باراک هک شده و اطلاعات آن در اختیار ایران قرار گرفته‌است

دوشنبه 27 اسفند 1397
09:30
هاآرتص: تلفن ایهود باراک هک شده و اطلاعات آن در اختیار ایران قرار گرفته‌است به ادعای روزنامه صهیونیستی هاآرتص، تنها با گذشت چند روز از مطرح شدن اخباری درباره هک تلفن همراه بنی گنتس -- رئيس سابق ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی، شبکه خبری تلویزیونی 12 اسرائیل از هک تلفن ایهود باراک -- نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی -- خبر می‌دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

به ادعای منابعی که با این شبکه تلویزیونی صحبت کرده‌اند، ایران در این عملیات هک دخیل نبوده است؛ اما اطلاعات ذخیره‌شده در رایانه و تلفن همراه نخست‌وزیر اسبق این رژیم پس از حمله هکرها، از سوی ایران خریداری شده‌است.

بر اساس این گزارش، ناداف آرگامان -- رئیس سازمان امنیت و اطلاعات داخلی رژیم صهیونیستی -- باراک را چند هفته پیش در جریان این عملیات هکری قرار داد. این گزارش می‌افزاید هک لوازم الکترونیک ایهود باراک به دلیل سهل‌انگاری او رخ نداده‌است و این اطلاعات حاوی مطالب حساسی نیست.

باراک و شین‌بت -- سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل -- از اظهارنظر در این خصوص امتناع می‌کنند.

ایهود باراک از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۱ به عنوان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ایفای نقش کرد.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم بر حمایت از فلسطین و آزادی لبنان از اشغالگری تاکید کرد


چراغی که هرگز خاموش نمی شود: ضاحیه بیروت میعادگاه دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


واکنش وزارت خارجه فلسطین به توسعه‌طلبی صهیونیست‌ها


نیروهای یمن پهپاد مسلح مدل «کاریال» عربستان را ساقط کردند


هشدار حماس به رژیم صهیونیستی: تلاش برای تغییر هویت مسجدالاقصی به بن‌بست می‌رسد


سرلشکرصفوی: ترسیم هندسه امنیتی غرب آسیا توسط ایران رقم خواهد خورد/ آمریکایی‌ها رفتنی هستند و نمی‌توانند در منطقه بمانند


پزشکیان: ترامپ خواب نابودی این مرز کهن را خواهد دید


تازه ترین کشتار عربستان با حمله به بازاری در تعز


ویدئوگرافی |سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت