سوء استفاده نتانیاهو از عملیات سلفیت برای حمله به احزاب چپ گرا + ویدئو

سه شنبه 28 اسفند 1397 - 22:19

کارشناس مسائل 'اسراییل' تاکید کرد که به سبب تمایلات روزافزون راستگرایانه و گرایش های ضدعربی در رژیم اشغالگر، نظرسنجی ها امروز حاکی از نشانه های مثبتی به نفع احزاب راست افراطی در انتخابات است؛ نتانیاهو از عملیات سلفیت به عنوان برگه ای علیه احزاب چپگرا استفاده کرد.

العالم . فلسطین اشغالی

خلدون البرغوثی در گفتگو با شبکه خبری العالم گفت: نتانیاهو از برگه ضدیت با عرب در انتخابات سال 2015 استفاده کرد؛ وی در آن زمان گفت که عربها برای مشارکت در انتخابات به صندوقهای رای می شتابند که این امر سبب شد تا رای دهندگان راستگرا در ساعات اخیر انتخابات به صندوقهای رای روی بیاورند و این امر باعث تغییر چشمگیر در نتایج انتخابات شد؛ نتانیاهو بعدها از این اقدام خود عذرخواهی کرد.

وی توضیح داد که پوزش طلبی نتانیاهو امروز دیگر هیچ اهمیتی ندارد بویژه نزد آنهایی که از حملات نتانیاهو علیه احزاب چپگرا منزجر شده اند. وی اینک آشکارا و بوضوح عربها را دشمن 'اسراییل' می داند و بارها در اظهاراتش در تبلیغات انتخاباتی به این مساله اشاره کرده است.

کارشناس مسائل 'اسراییل' خاطرنشان کرد که رژیم اشغالگر برای عملیات انفرادی فلسطینیها از سالها پیش تاکنون راه حلی نیافته است که این امر حاکی از ضعف این رژیم است. هیچ گونه ارتباطی میان عاملان این عملیات وجود ندارد که بتوان آنها را کنترل و رصد کرد.

البرغوثی با اشاره با آنکه عملیات سلفیت به طور گسترده ای بر انتخابات تاثیر نگذاشت، از حملات نتانیاهو و متحدانش علیه احزاب چپگرا با سوء استفاده از برگه عملیات سلفیت سخن گفت، احزاب راست افراطی تاکید کردند که ائتلاف احزاب چپگرا با احزاب عربی به محض پیروزی در انتخابات به معنای افزایش این گونه عملیات است.

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم