سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد:

تخریب ۲۱۹۹ جاده روستایی بر اثر سیلاب/ وقوع ۴۰۰ مورد رانش زمین در روزهای اخیر

سه شنبه 13 فروردين 1398
21:12
تخریب ۲۱۹۹ جاده روستایی بر اثر سیلاب/ وقوع ۴۰۰ مورد رانش زمین در روزهای اخیر
سخنگوی مدیریت بحران کشور گفت: ۲۱۹۹ جاده روستایی بر اثر سیلاب مسدود شده و بعضاً از بین رفته‌اند.

العالم

بهنام سعیدی سخنگوی مدیریت بحران کشور با اشاره به استان‌هایی که درگیر بارندگی‌ها هستند، اظهار کرد: از میان ۲۳ استان کشور که درگیر بارندگی‌های شدید هستند، ۶ استان ایلام، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، چهارمحال بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد در شرایط اضطرار هستند و روی هم رفته ۴۰۰ شهر و روستا درگیر شرایط جوی روزهای اخیر بوده و هستند.

وی از مسدود شدن ۷۸ جاده میان شهری در روزهای اخیر خبر داد و گفت: ۲۱۹۹ جاده روستایی براثر سیلاب مسدود و بعضاً از بین رفته‌اند.

سعیدی با اشاره به دیگر خسارات سیل در ایران گفت: هشتاد و چهار دهنه پل تخریب و در ۱۵ استان حدود ۱۴۱ رودخانه طغیان کرده است.

سخنگوی مدیریت بحران خاطرنشان کرد: در این میان حدود ۴۰۰ مورد رانش زمین گزارش شده است که بیشتر آنها مربوط به چهار محال و بختیاری می‌شود، همچنین در منطقه پل دختر استان لرستان به دلیل شکسته شدن پل اصلی آن شهر شرایط حادتری گزارش شده است.

وی از آماده باش ۱۴ فروند بالگرد جهت اعزام به اصفهان و دیگر مناطق سیل‌زده و آسیب‌دیده خبر داد و تصریح کرد: در تلاش هستیم که همه ابزار و تجهیزات ویژه امدادرسانی به مناطق سیل‌زده را در اسرع وقت به مناطق آسیب دیده ارسال کنیم.

سعیدی به لایروبی حدود ۲ تا ۵ هزار کیلومتری رودخانه‌ها در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: همه امکانات لازم از سراسر کشور به مناطق سیل زده ارسال شد اما حجم بارندگی‌های امسال بسیار زیاد است. با تمهیدات انجام گرفته در خصوص خوراک، پوشاک و اسکان آسیب دیدگان سیل در استان‌های هر روستایی که تخلیه شود مشکلی از بابت اسکان، خوراک و وسایل گرمایشی نخواهند داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است