نشست فوق‌العاده شورای امنیت درباره لیبی

جمعه 16 فروردين 1398
09:55
نشست فوق‌العاده شورای امنیت درباره لیبی شورای امنیت سازمان ملل متحد، امروز نشست فوق‌العاده‌ای را برای بررسی تحولات میدانی اخیر در لیبی، تشکیل می‌دهد.

العالم - لیبی

شورای امنیت سازمان ملل، امروز- جمعه- نشست فوق‌العاده‌ای را برای بررسی تحولات میدانی در لیبی تشکیل خواهد داد.

در بحبوحه نگرانی جامعه جهانی از تشدید درگیری‌های نظامی در لیبی، ژنرال «خلیفه حفتر» ژنرال سابق ارتش لیبی که در حال حاضر رهبری یکی از دو گروه صاحب قدرت در شرق این کشور را در اختیار دارد، عصر دیروز طی اظهاراتی در یک فایل صوتی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، از آغاز عملیات نظامی برای تصرف طرابلس خبر داد.

خلیفه حفتر ابراز امیدواری کرده است که نیروهای تحت امرش طی 48 ساعت کنترل پایتخت، طرابلس را در دست خواهند گرفت.

دو دولت در لیبی با هم در مناقشه هستند که یکی دولت وحدت ملی «فائز السراج» نخست‌وزیر لیبی است که در پایان سال 2015 بر اساس توافقنامه ای زیر نظر سازمان ملل متحد تشکیل شد و مقر آن طرابلس، پایتخت این کشور است و دیگری رقیب آن که در شرق مستقر است و ارتش ملی لیبی کنترل آن را در دست دارد.

خلیفه حفتر، تحت حمایت مصر و امارات است، و بارها ابراز امیدواری کرده است که به زودی قدم در طرابلس، پایتخت خواهد گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود