شکست نیروهای خلیفه حفتر در شهر زاویه لیبی

جمعه 16 فروردين 1398
16:02
شکست نیروهای خلیفه حفتر در شهر زاویه لیبی نیروهای ژنرال سابق ارتش لیبی دیشب (پنج شنبه) در درگیری با نیروهای دولت وفاق ملی متحمل شکستی سنگین در شهر زاویه لیبی شدند.

العالم- لیبی

به نقل از روزنامه القدس العربی چاپ لندن، یک منبع امنیتی وابسته به نیروهای حفاظتی دولت وفاق ملی لیبی امروز (جمعه) اعلام کرد: دولت وفاق ملی کنترل پادگان 27 شهر زاویه واقع در غرب طرابلس (پایتخت لیبی) را باز پس گرفت و 20 نیروی خلیفه حفتر را اسیر کرد.
این منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود، افزود: نیروهای وابسته به دولت وفاق ملی در بسیاری از نقاط در خارج شهر طرابلس مستقر شدند و پس از درگیری با نیروهای حفتر توانستند آن ها را از پادگان 27 شهر زوایه بیرون کنند.
نیروهای حفتر شب گذشته پادگان 27 را به کنترل خود در آورده بودند.
خلیفه حفتر دیروز (پنج شنبه) در یک فایل صوتی به نظامیان تحت امر خود فرمان حمله به طرابلس را صادر کرد.
لیبی از زمان سقوط حکومت 'معمر قذافی' در سال 2011 دستخوش جنگ و ناآرامی است، این هرج و مرج باعث تقویت گروه های تندرو و تروریستی در این کشور شده است؛ افزون بر آن 'داعش' نیز با شکست های پیاپی در عراق و سوریه سعی در تقویت جایگاه خود در لیبی دارد.
اکنون دو دولت در لیبی وجود دارد، دولت وفاق ملی به ریاست 'فایز السراج' در طرابلس که مورد حمایت جامعه جهانی است و دیگری 'دولت طبرق' در شرق لیبی (دولت موقت) به ریاست 'عبدالله الثنی' که ژنرال حفتر از آن حمایت می کند.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی