اتحادیه اروپا برقراری آتش‌بس در لیبی را خواستار شد

دوشنبه 19 فروردين 1398
20:26
اتحادیه اروپا برقراری آتش‌بس در لیبی را خواستار شد
مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا برقرای آتش‌بس و اجتناب از هرگونه اقدام نظامی بیشتر در لیبی را خواستار شد.

العالم - اروپا

همزمان با شدت گرفتن بحران در لیبی، «فدریکا موگرینی» مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا دوشنبه در سخنانی برقرای آتش بس در لیبی را خواستار شد.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «راشاتودی»، فدریکا موگرینی در نشستی در لوگزامبورگ با حضور وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا، درباره مواضع اروپا در زمینه بحران کنونی لیبی گفت: «پیام اروپا برقراری کامل آتش‌بس بشردوستانه، اجتناب از هرگونه اقدام نظامی بیشتر و بازگشت به مسیر سیاسی است.»

موگرینی گفت تمام وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا از دعوت اعضای گروه «جی-هفت» مبنی بر توقف حرکت نیروهای «ژنرال حفتر» به سوی طرابلس، استقبال کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، نیروهای ژنرال خلیفه حفتر موسوم به «ارتش ملی لیبی» جمعه گذشته اعلام کردند که کنترل فرودگاه قدیمی واقع در طرابلس، پایتخت این کشور را در دست گرفته‌اند.

آخرین خبرها از لیبی حکایت از آن دارد که هواپیماهای جنگی وابسته به نیروهای حفتر دوشنبه فرودگاه «معیتیقه» در طرابلس را بمباران کردند.

هیأت سازمان ملل در لیبی نیز روز یکشنبه در بیانیه‌ای برقراری آتش‌بس 2 ساعته در جنوب طرابلس به منظور جمع‌آوری اجساد کشته‌ها را خواستار شد. هنوز آمار دقیقی از تعداد کشته‌ها در دست نیست اما برخی منابع خبری از کشته شدن هفت نیروی دولت وفاق ملی و زخمی شدن ۵۵ تن دیگر خبر داده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه


سانچز: ایران عامل سرنوشت‌سازی در انتخابات آمریکا بود


سایه یخ‌بندان بر فراز اروپا؛ هشدار زمستان نفس‌گیر با بحران گاز