سی ان ان: مناقشه میان کنگره و دولت آمریکا بالا گرفته است

شنبه 24 فروردين 1398
22:43
سی ان ان: مناقشه میان کنگره و دولت آمریکا بالا گرفته است بن بست میان کنگره و دولت آمريکا بر سر درخواست کمیته راه و روش های مجلس نمایندگان،حکايت از یک مناقشه حقوقی بی سابقه دارد.

العالم - آمریکا

­پایگاه خبری سی‌ان‌ان در گزارشی به قلم لورن فاکس نوشت: ریچارد نیل رئیس کمیته راه و روش های مجلس نمایندگان آمریکا بار دیگر با ارسال نامه ای به چارلز رتیگ کمیسیونر «سرویس درآمد داخلی» وزارت خزانه داری آمریکا بر عدم عقب نشینی خود از درخواستش مبنی بر دریافت اظهارنامه های مالیاتی شش سال اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور تاکید کرد.

نیل در این نامه دو صفحه ای تاکید می کند که معتقد است کمیته تحت نظارتش کاملا حق دارد اظهارنامه های مالیاتی ترامپ را مشاهده کند و از سرویس درآمد داخلی وزارت خزانه داری انتظار دارد ظرف مدت زمان ده روز در این خصوص تصمیمی بگیرد.

نیل همچنين در بخشی از نامه خود نوشت: «پاسخ ندادن شما به نامه من ظرف مدت زمان تعیین شده به معنای رد آن است.»

این نامه چند روز پس از آن منتشر می شود که وزارت خزانه داری آمریکا به نیل اعلام کرد نمی تواند ظرف ضرب الاجل یک هفته ای اطلاعات مربوط به اظهارنامه های مالیاتی رئیس جمهور را تقدیم کمیته راه و روش های مجلس نمایندگان کند و باید پیش از پاسخ به چنین درخواستی با وزارت دادگستری مشورت کند.

بن بست میان کنگره و دولت بر سر درخواست این کمیته بنابر شنیده ها به یک مناقشه حقوقی بی سابقه خواهد انجامید.

جمهوری خواهان درخواست نیل را بی سابقه و سیاسی دانسته اند.

صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان